Refurbished en Apple outlet België

Bij het zoeken naar het juiste Apple toestel merk je geregeld dat deze best wel prijzig zijn. Of het nu gaat om een iPhone, iPad, Macbook Air, iMac of een Apple Watch,  Apple staat niet bekend om zijn goedkope toestellen, maar wel om degelijke toestellen waar je vele jaren plezier van zal hebben. Een ander niet onbelangrijk punt is dat je Apple toestel ook steeds een vrij hoog waardebehoud heeft. Zelfs na vele jaren.

Hieronder vind je onze premium partners voor het verkopen van Refurbished Apple toestellen België

Je kan dus ook een goedkoper toestel vinden dat al eerder gebruik werd. Deze tweedehands toestellen of eerder “refurbished” of “gereviseerde” toestellen worden voor verkoop steeds volledig nagekeken, gereinigd, krijgen soms nieuwe onderdelen en worden in België verkocht met zelfs 2 jaar garantie.  Bij vele webshops heb je ook nog eens een Outlet afdeling. Dit wil eigenlijk zeggen dat oude toestellen als nieuw verkocht worden.

Voor je iets aankoopt raden we je aan bij elke webshop prijzen te vergelijken.

Apple Outlet België

Apple heeft ook zelf een outletstore, hier verkoopt Apple voornamelijk oudere types van toestellen en ook refurbished of gereviseerde toestellen. Dit wordt dan door Apple zelf gedaan. Je kan er van uit gaan dat deze toestellen echt wel in orde zijn. Je krijgt hier trouwens ook verplichte garantie op. Zo vind je in de Apple Outlet refurbished iPhone’s, Macbook refurbished, refurbished iMac, refurbished iPad pro, Macbook Air… Eigenlijk vind je er alles van Apple zelf.

Welke gereviseerde of refurbished Apple producten kan je zoal vinden?

Refurbished iPhone

Een refurbished iPhone kan je echt wel in alle modellen terugvinden, van bijna het oudste toestel tot het allernieuwste. De refurbished iPhone kan je best vertrouwen omdat deze door de verkoper steeds heel goed wordt nagekeken. Waar nodig worden ook onderdelen vervangen. Koop je deze iPhone bij een Belgische verkoper dan zijn zij wettelijk verplicht jou hier 2 jaar garantie op te geven.

Onthoud altijd: Koop je een ouder model, dan zal deze steeds trager zijn dan een nieuw toestel. Wil je een nieuwe iPhone? Bekijk dan hier prijzen voor een nieuwe iPhone Xr of Prijzen voor een nieuwe iPhone Xs

Welke Refurbished iPhone modellen kan je kopen?

In principe kan je bijna elke toestel refurbished kopen. We sommen ze even op welke momenteel allemaal in omloop zijn:

 • Refurbished iPhone 6
 • Refurbished iPhone 6 plus
 • Refurbished iPhone 6s
 • Refurbished iPhone 6s plus
 • Refurbished iPhone 7
 • Refurbished iPhone 7 plus
 • Refurbished iPhone 8
 • Refurbished iPhone 8 plus
 • Refurbished iPhone X
 • Refurbished iPhone Xr
 • Refurbished iPhone Xs
 • Refurbished iPhone Xs Max

Waar een refurbished iPhone in België kopen?

Een refurbished iPhone koop je best bij onze bovenstaande premium partners, vergelijk ook de verschillende prijzen. Er zijn hiervoor ook verschillende gespecialiseerde websites, zelfs in de officiële Apple Store kan je deze kopen. We raden je aan deze niet op een 2dehandsite te kopen. Als je deze in een Belgische webshop koopt, is de verkoper ook verplicht om jou 2 jaar garantie te geven.

Is een refurbished iPhone te vertrouwen?

Kort en duidelijk: Ja, maar ook niet altijd. Wat uitleg, je mag niet vergeten dat een refurbished iPhone al eerder gebruikt werd door iemand anders. Hierdoor is de kans dat er iets fout gaat altijd wel groter. Statistisch gezien kan er sneller iets misgaan met zo een toestel. Het toestel wordt door de verkoper professioneel hersteld en indien nodig ook gereinigd. Het is altijd beter een refurbished toestel te kopen dan eentje van een tweedehands site net omdat deze nagekeken is. Een echte tweedehands die je op een 2dehandssite koopt heeft geen garantie en werd niet nagekeken.

Refurbished iPad of iPad Pro

Een refurbished iPad kan je wel in de meeste modellen terugvinden. Zo zijn een refurbished iPad Pro, iPad Air en iPad Mini erg populair. De ene met LTE (4G) de andere zonder LTE, alleen met Wifi. Ook hier is er steeds een prijsverschil, omdat een iPad met LTE (4G) een tikkeltje duurder is. Je kan ook in de Outlet store van Apple kijken of er gewoon oude modellen in een nieuwe verpakking te koop zijn. Dan heb je een oude nieuwe! Een refurbished iPad kopen, ongeacht het feit of het een iPad Pro, iPad Air, of iPad Mini is zal je altijd goedkoper uitkomen en je wel wat geld doen besparen. Vergeet niet dat een ‘ouder’ toestel altijd trager aanvoelt, dit komt omdat de nieuwste software veeleisender is op gebied van de hardware en deze laatste soms moeilijker kan volgen.

Is een refurbished iPad te vertrouwen?

Ja! Maar ook steeds opletten. Waarom zal je denken? Wel, een refurbished iPad werd al eens door iemand anders gebruikt. Hierdoor is de kans dat er iets fout loop altijd iets groter dan bij een nieuw toestel. Laat je daardoor niet beïnvloeden, een refurbished iPad is over het algemeen van erg goede kwaliteit omdat deze door de professionele verkoper steeds nagekeken, en gereinigd wordt. Indien nodig zal er ook een onderdeel vervangen worden. Het is ook goedkoper dan een nieuw toestel. Overweeg je een nieuwe iPad te kopen? Dan kan je hier prijzen voor een nieuwe iPad vergelijken

Welke refurbished iPad modellen kan je kopen?

Wij keken rond op de verschillende sites, de meest voorkomende refurbished iPad modellen die je kan kopen sommen we even voor je op:

 • Refurbished iPad Pro 12.9 Inch (2017)
 • Refurbished iPad Air
 • Refurbished iPad Air 2
 • Refurbished iPad Mini
 • Refurbished iPad 2018
 • Refurbished iPad pro

Waar een refurbished iPad in België kopen?

Wij raden je aan bij onze premium partners bovenaan deze pagina te gaan kijken, vergelijk ook prijzen tussen de verschillende shops. Er zijn hiervoor best wat verschillende gespecialiseerd websites. Heel veel in Nederland. Dit laatste is daarvoor niet slechter, maar weet wel dat énkel een Belgische webshop jou verplicht 2 jaar garantie dient te geven. Niet onbelangrijk!

Refurbished Macbook Air, Macbook Pro of iMac in België

Je zoekt een refurbished Macbook Pro, Macbook Air, of iMac. Je kan over het algemeen de meest courante modellen wel in de refurbished versie vinden. Ze vind je zelfs een krachtige refurbished Macbook Pro met Touchbar. Gewoon even rondkijken bij onze premium partners en je wel wat je zoekt.

Heb je liever                       en nieuw model? Deze kan je hier vinden: Macbook Air, Macbook Pro of

Is een refurbished Macbook of iMac te vertrouwen?

Ja hoor. Natuurlijk moet je altijd wel rekening houden met het feit dat deze al eerder door iemand anders gebruikt werd. Uiteraard worden deze computers door gespecialiseerde mensen nagekeken, onderzocht en gereinigd. Hierdoor wordt de kans dat er wat misloopt weer verkleind. Alleszins lijkt ons dit veel veiliger dan op een gewone 2dehandssite je Macbook of iMac te lopen. En je hebt er ook nog eens garantie op je toestel.

Welke refurbished Macbook/iMac modellen zijn?

Je kan bijna alle modellen vinden. Van de nieuwste Macbook Air 2018 tot een iMac van 8 jaar oud. Allemaal in goede staat. Om je te helpen sommen we je de lijst even op:

 • Refurbished Macbook Air
 • Refurbished Macbook Air 2018
 • Refurbished Macbook
 • Refurbished Macbook Pro (Met of zonder Touchbar)
 • Refurbished iMac
 • Refurbished iMac Pro
2 iMacs samen 2018

Waar een refurbished Macbook of iMac in België kopen?

Je koopt deze toestellen best bij onze premium partners zoals bovenaan deze pagina te zien is. Zo kan je ook goed prijzen vergelijken. Zelfs Apple heeft in zijn store een aparte afdeling voor de verkoop van refurbished toestellen. Indien je deze in België koopt is de winkelier of webshop steeds verplicht om jou 2 jaar garantie te geven.

Refurbished Apple Watch In België

Ben je op zoek naar een refurbished Apple Watch series 2, 3 of 4?  Dan moet je zeker eens bij onze premium partners gaan kijken. Hier kan je deze smartwatches zeker terugvinden aan een mooie en goedkope prijs. Ook Apple verkoop zelf de Refurbished Apple Watch. Daar kan je voorlopig kiezen tussen Apple Watch series 3 of Apple Watch series 2. Je zal alleszins besparen en je voordeel doen.

Waar een refurbished Apple Watch kopen?

Een refurbished Apple watch, of het nu series 2, 3 of 4 is maakt niet zoveel uit, deze worden  steeds door de verkopers nagekeken, onderzocht en gereinigd. Zo zal je deze ook met een geruster hart kunnen kopen. Als je deze in België koopt, dan heb je ook nog eens 2 jaar garantie. We raden je aan deze te kopen bij onze premium verkopers. Zo kan je ook een refurbished Apple Watch in de Apple store kopen.

Welke refurbished Apple Watch modellen zijn er te koop?

Heel veel modellen zijn er niet van de Apple Watch, maar wij zochten het even uit. We sommen de verschillende Apple Watches voor je op:

 • Refurbished Apple Watch series 2
 • Refurbished Apple Watch series 3

Wil je liever een nieuwe Apple Watch series 4? Vergelijk dan hier prijzen voor een Apple Watch Series 4


Wil je graag koopadvies voor je Apple producten, zodat je weet wanneer er nieuwe modellen uitkomen? Bekijk dan zeker de pagina Aankoopadvies voor Apple producten

Blijf op de hoogte van de laatste Apple nieuwtjes!