Koop je iPhone Xs aan de laagste prijs online

Vergelijk verschillende Belgische Online Winkels

Laatste update van prijzen: 14/09/2018
Apple schrapt iPhone X, 6S en SE: oudere toestellen uit productie (12/09/2018) (bron)
Wees er snel bij, want in het begin komt er slechts een beperkte oplage naar België. De iPhone Xs pre-orderen is de booschap. 

Pre-order de iPhone Xs in België: 

Als je er zeker van wilt zijn dat je de iPhone Xs zo snel mogelijk in je handen hebt, dan kan je hem beter zo snel mogelijk reserveren. Er komt slechts een beperkte eerste oplage naar België en als je de iPhone Xs wilt kopen op 21/09 kan het zijn dat je moet wachten totdat de tweede oplage in België aankomt.

Applekopen.be stelt de volgende webshops voor om de iPhone Xs te reserveren: 

 1. Pre-Order iPhone Xs Pagina (FNAC)
 2. Pre-order iPhone Xs Pagina (Mediamarkt)

Bij Coolblue is het niet mogelijk om de iPhone Xs te pre-orderen, daarom kan je hun update pagina in de gaten houden, of terugkomen naar deze website. 

iPhone Xs Prijzen:

 • 64 GB: 1159 euro 
 • 256 GB: 1329 euro
 • 512 GB: 1559 euiro

iPhone Xs Max Prijzen :

 • 64 GB: 1259 euro 
 • 256 GB: 1429 euro 
 • 512 GB: 1659 euro

iphone xs kopen

Het verschil in prijs tussen de iPhone Xs en de iPhone Xs Max bedraagt €100.

Prijsverschil: iPhone Xs en X

Prijsdrop in de iPhone X, deze is nu slechts €999, bestel hem snel op Coolblue, want het zijn de laatste modellen, na 21/09 kan je alleen nog maar een iPhone Xs kopen voor minimaal €1159.  (Klik hier voor de iPhone X prijzen)

iphone xs kiezen

Wil je een iPhone Xs of iPhone Xs Max kopen, dan ben je hier op het juiste adres. Applekopen vergelijkt verschillende grote Belgische webshops waarop je de nieuwe iPhone Xs goedkoop kan kopen.

De nieuwe iPhone Xs bestaat uit:

 • Super Retina-display (2 formaten)
 • A12 Bionic-chip
 • FaceID 2.0
 • Dual camerasysteem met diepteregeling.

Deze nieuwe iPhone Xs kan worden besteld vanaf 14 september op de officiële website van Apple, en zal overal beschikbaar zijn vanaf 21 september 2018. Hou daarom zeker applekopen.be in de gaten want vanaf 21 september zullen alle prijzen ge-update zijn. Hierdoor zal je snel de goedkoopste iPhone Xs (max) kunnen kopen.

De iPhone Xs en Xs Max wat zijn ze?

Vorig jaar onthunde Apple de iPhone X, een dure smartphone die over de grens van €1000 kwam. De iPhone X kwam ook met een nieuw schermontwerp.

Dit jaar wil Apple dit ontwerp verdubbelen met twee upgrades van deze telefoon.

Men zal naar verluidt de iPhone Xs worden genoemd, en zal een directe opvolger zijn van het model van 2017. De andere zal een vergrootte versie zijn, de iPhone Xs Plus met een enorm 6.5-inch scherm.

Wanneer komt de iPhone Xs uit, preorder details,..

Apple laat elk jaar in September zijn nieuwe iPhone-modellen zien. Dit jaar heeft Apple een event gepland voor woensdag 12 september.

Elk jaar wanneer Apple zijn nieuwe modellen toont op het Apple evenement dan kunnen we ze een week later verwachten. Dus de release datum zal rond de 19 – 21 september zijn van de iPhone Xs.

Er gaan geruchten rond dat de iPhone 9 wat later zal zijn door problemen met de productie van deze goedkopere budget telefoon.

Geruchten van 9to5 Mac:

We geloven dat de nieuwe 5.8-inch en de 6.5-inch iPhones allebei zullen de iPhone XS genoemd worden. We geloven ook dat de iPhone XS zal komen in een nieuwe goudkleur optie dat in de vorige iPhone X niet kon worden gekocht.

iphone Xs

Hierboven kan je een afbeelding zien op ware grootte van 9to5mac van de nieuwe iPhone Xs.

iPhone Xs Kopen

Ben je op zoek om de iPhone Xs te kopen dan ben je hier bij Applekopen.be op het juiste adres, want wij vergelijken alle webshops zodat je hem heel goedkoop kan aanschaffen op het moment dat de iPhone Xs gereleased word.

Wij wachten samen met jou ook vol spanning