iPhone Xs aan de goedkoopste prijs

Vergelijk verschillende Belgische webshops

Voorraad van de iPhone Xs in België: 

Iedereen wil uiteraard zo snel mogelijk de iPhone Xs kopen, of wil op zo kort mogelijke termijn de iPhone Xs Max kopen. Maar waar koop je deze technologische pareltjes in België dan precies en waar koop je deze toestellen tegen de meest scherpe prijs? 

Hieronder kan je zien welke webshops de nieuwe iPhone Xs momenteel in voorraad hebben. De prijzen voor deze telefoon zijn nog in alle webshops hetzelfde: 

iphone xs kopen

iPhone Xs Prijs en Voorraad in België

Winkel


Logo van Coolblue België
Direct leverbaar
Logo van Mediamarkt BE
Direct leverbaar
logo van bol.com
Direct leverbaar
FNAC logo
Direct leverbaar
Levertijd onbekend

Tip! Vergelijk prijzen bij alle webshops om de voordeligste iPhone XS te vinden

iPhone Xs Max Prijs en Voorraad in België

Winkel


Logo van Coolblue België
Direct leverbaar
Logo van Mediamarkt BE
Direct leverbaar
logo van bol.com
Direct leverbaar
FNAC logo
Direct leverbaar
Levertijd onbekend

iPhone Xs Prijzen:

  • 64 GB: 1079 euro 
  • 256 GB: 1279 euro
  • 512 GB: 1469 euro

iPhone Xs Max Prijzen :

  • 64 GB: 1199 euro 
  • 256 GB: 1379 euro 
  • 512 GB: 1549 euro

Het verschil in prijs tussen de iPhone Xs en de iPhone Xs Max bedraagt €100.

Prijsverschil: iPhone Xs en Xr

De iPhone Xs is iets duurder dan de iPhone Xr, de Xs kan je kopen vanaf €1079 en de Xr al vanaf €829, toch wel een verschil van €250. Bekijk hier prijzen voor de iPhone Xr

iphone xs kiezen

Alles over de iPhone Xs en iPhone Xs Max

Slim en heel krachtig de nieuwe iPhone Xs van Apple


Dat zoveel mensen smachten naar de nieuwe iPhone Xs of Xs Max is niet zo heel verwonderlijk. Het nieuwe model belooft en heel slim en uitermate krachtig te zijn en biedt een supersnelle Face ID net als een sterk verbeterde camera waarmee je meer dan mooie scherpte- en diepte effecten kunt creëren. Ook naar het nieuwe beeldscherm wordt reikhalzend uitgekeken. Naar verluidt is het namelijk het meest gedetailleerde beeldscherm dat Apple ooit op de markt bracht. 

Consument wacht liever op webshops


Hoewel de ‘must haves’ van Apple via de producent te bestellen zijn, besluit veel mensen toch te wachten en de apparaten zelf te kopen in een webshop. Dat doen ze niet voor niets. De toestellen waren weliswaar te reserveren bij Apple, over de exacte leveringsdatum deed de producent echter geen uitspraak. En dus wachtten de meeste consumenten liever op de beschikbaarheid in de webshops. Dan weten ze vrijwel zeker dat ze een dag later kunnen beschikken over hun nieuwe smartphone. 

Voorraden van webshops altijd actueel


Behalve op de vraag waar je de nieuwste modellen iPhone kunt kopen, is dit ook de plek voor iPhone Xs prijzen vergelijken, want hoewel je het niet meteen zou verwachten is het zeker de moeite waard om die prijzen te vergelijken en de beste deal te sluiten. Ook vind je hier een overzicht van de voorraad die de verschillende webshops hebben en waar je dus prima een toestel kunt bestellen. Heeft een webshop de toestellen op voorraad, dan kun je ervan uit gaan dat je een dag na het plaatsen van de bestelling al over je nieuwe telefoon kunt beschikken. Hier word je op de hoogte gehouden van de voorraden van grote webshops als Coolblue, Mediamarkt en Bol.com. De eerste webshop die aangeeft voorraad te hebben, is dus ook het adres waar je het snelst je nieuwe iPhone koopt. Let wel; de situatie wordt actueel bijgehouden. Beslist de moeite waard dus als je prijzen wilt vergelijken en wilt weten waar je het snelst je nieuwe toestel koopt. Uiteraard worden belangrijke actualiteiten rondom de nieuwe iPhone gedeeld via sociale media als Facebook en Twitter. Indien gewenst kunnen er zelfs pushberichten gestuurd worden als blijkt dat ergens voorraad is. 

Meest aantrekkelijke tarief voor je nieuwe iPhone


Hier vind je de goedkoopste iPhone Xs. Hier vergelijk je prijzen en weet je waar je op elk willekeurig moment terechtkunt om een iPhone te kopen. Ideaal dus voor de ware liefhebbers van de toestellen van Apple en helemaal als je snel wilt beschikken over je telefoon en dat tegen het meest aantrekkelijke tarief.

Wil je een iPhone Xs of iPhone Xs Max kopen, dan ben je hier op het juiste adres. Applekopen vergelijkt verschillende grote Belgische webshops waarop je de nieuwe iPhone Xs goedkoop kan kopen.

De nieuwe iPhone Xs bestaat uit:

  • Super Retina-display (2 formaten)
  • A12 Bionic-chip
  • FaceID 2.0
  • Dual camerasysteem met diepteregeling.

Deze nieuwe iPhone Xs kan worden besteld vanaf 14 september op de officiële website van Apple, en zal overal beschikbaar zijn vanaf 21 september 2018. Hou daarom zeker applekopen.be in de gaten want vanaf 21 september zullen alle prijzen ge-update zijn. Hierdoor zal je snel de goedkoopste iPhone Xs (max) kunnen kopen.

De iPhone Xs en Xs Max wat zijn ze?

Vorig jaar onthunde Apple de iPhone X, een dure smartphone die over de grens van €1000 kwam. De iPhone X kwam ook met een nieuw schermontwerp.

Dit jaar wil Apple dit ontwerp verdubbelen met twee upgrades van deze telefoon.

Men zal naar verluidt de iPhone Xs worden genoemd, en zal een directe opvolger zijn van het model van 2017. De andere zal een vergrootte versie zijn, de iPhone Xs Plus met een enorm 6.5-inch scherm.

iPhone Xs Kopen

Ben je op zoek om de iPhone Xs te kopen dan ben je hier bij Applekopen.be op het juiste adres, want wij vergelijken alle webshops zodat je hem heel goedkoop kan aanschaffen op het moment dat de iPhone Xs gereleased word.

Wij wachten samen met jou ook vol spanning

Blijf op de hoogte van de laatste Apple nieuwtjes!