koop je imac Online aan de laagste prijs online!

Wij vergeleken alle grootste online webshops van België! 

Meest Gekochte iMacs:

De Goedkoopste iMac

Goedkoopste imac

Apple iMac 21,5'' (2017) 2.3 GHz (MMQA2FN/A)

De Krachtigste iMac

De krachtigste iMac

Apple iMac 27'' (2015) 4.0 GHz Retina 5K
(MK482N/A)

Professioneel Gebruik

iMac

Apple iMac 27'' (2017) 3,8 GHz Retina 5K (MNED2FN/A)

iMac Prijs Vergelijken met Filters

Resultaat 1–9 van de 17 resultaten wordt getoond

Schermgrootte

Bouwjaar

Schermresolutie

Processor

RAM

Opslagruimte

Aantal Geheugenslots

Max Ram

 

Welke iMac Kopen?

Koop de iMac die je wilt op de goedkoopste Belgische webshop!

Het is nog niet zo eenvoudig om te kiezen voor welke iMac je moet gaan. Gelukkig heeft Apple wel geprobeerd om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat is dan ook de reden dat je kunt kiezen uit twee verschillende grootten qua schermformaat: 21-inch of 27-inch iMac Model. 

Ben je een standaard gebruiker?

Gebruik je de computer voor het checken van je mail, tekstverwerken en gebruik maken van het internet? Dan is de 21,5 inch variant in de meeste gevallen voldoende!

Ben je iets veeleisender, maak je veel gebruik van zware programma’s en wil je op een makkelijke manier kunnen multitasken tussen verschillende programma’s?

Dan is de 27-inch iMac de uitkomst voor jou! Daarnaast kun je, wanneer je dat nodig acht, zelf extra RAM-geheugen toevoegen aan een 27 inch iMac. Deze mogelijkheid is er niet in de 21,5 inch variant. Verder beschikt de 27 inch iMac over onder andere een krachtigere processor waardoor de hele Mac een stukje krachtiger is.

Toch zijn er nog veel andere factoren waarop je kan filteren bij het aankopen van een iMac. Wij hebben ook rekening gehouden met de volgende factoren bij het aanschaffen van een iMac:

 • Schermgrootte
 • Bouwjaar
 • RAM
 • Schermresolutie
 • Processor
 • Opslagruimte
 • Aantal Geheugenslots
 • Max RAM
iMac Kopen

Grote verschillen in aankoop prijs?

De prijsverschillen zijn meestal niet te groot bij het aankopen van een nieuwe iMac. Dit komt omdat Apple de prijs van voordien bepaald, zeker op nieuwere modellen is het moeilijk om grote prijsverschillen te vinden.  Daarom is het belangrijk om onze vergelijkers te gebruiken want hierdoor kan je heel snel prjisverschillen spotten en wanneer een bepaalde webshop een actie doet. Dan daten onze filters automatisch op uit de databases van de verschillende winkels die wij aanbieden. 

Mocht je in onze filters een prijs vinden dat niet de correcte prijs weergeeft van de winkel, gelieve ons een berichtje te sturen via ons contactformulier en passen wij dit zo snel mogelijk aan en zoeken wij waar de fout zit. Wij willen altijd correcte en up-to-date informatie voorzien op onze website van applekopen.be

Waar een iMac Online Aanschaffen:

Coolblue

coolblue logo
 • Snelle & Gratis levering ook op Zondag
 • Beschikt over alle standaard modellen
 • Beste Acties - Koopjes van het moment
 • Bijna altijd de laagste prijs
 • Best geschikt voor particulier

Centralpoint

 • Mogelijkheid om zelf je iMac te configureren / uitbreiden
 • Beschikt over alle standaard modellen
 • Klein prjisverschil in vergelijking met andere aanbieders
 • Best geschikt voor de zelfstandige ondernemer

Verder is het van belang om te weten dat iMac’s over het algemeen niet uit te breiden zijn en je dus meteen de variant zal moeten aanschaffen die aan jouw wensen gaat voldoen. Zorg ervoor dat je je hier dan ook goed over inleest.

Bij bijvoorbeeld CoolBlue of MediaMarkt is het niet mogelijk om je iMac aan te passen naar je wensen. Bij deze winkels kun je alleen de standaard producten aanschaffen. Er zitten verder geen addertjes onder het gras, de iMac’s die je goedkoper kan krijgen dan in de online winkel van Apple zelf voldoen gewoon alle vereisten en zijn net zo goed als die in de winkels van Apple verkocht worden.

Wil je je iMac helemaal aanpassen naar jouw wensen?

Via de online winkel van Apple kun je je iMac helemaal uitbreiden en aanpassen naar jouw wensen! Naast de online winkel van Apple kan dit ook bij CentralPoint. Deze twee bedrijven zijn de enige twee die build to order-modellen uitbrengen. Deze iMacs worden dus speciaal voor jou gemaakt en in elkaar gezet!

Welke harde schijf is het beste voor mijn iMac?

De belangrijke en meest gebruikte onderdelen worden opgeslagen op het SSD-gedeelte van de harde schijf zodat je snel verder kunt, de rest op de standaard harde schijf. Deze variant harde schijf is dus iets sneller dan een normale harde schijf.

Wil je het snelste?
Dan kun je tegen bijbetaling van €240,- een SSD van 256 gigabyte laten plaatsen in je iMac. Sneller dan SSD kan het niet, echter lever je bij deze optie wel veel opslag in.

Wij raden je aan om de Fusion Drive zeker te overwegen, het is in verhouding zeker de moeite waard om deze in je iMac te laten plaatsen. Je iMac zal sneller zijn dan wanneer er een gewone harde schijf in zit, en je zult meer plezier beleven aan je iMac.

Fusion Drive imac

Waar vind je de goedkoopste iMac?

Met de huidige online winkels die overal vandaan op komen zetten is het lastig om een keuze te maken. Wat erg belangrijk is, is om te bepalen of je gaat voor een standaard iMac of dat je liever je iMac nog wat wil upgraden met bijvoorbeeld een SSD-schijf en meer RAM-geheugen. Wanneer dit het geval is zul je ten alle tijden uitkomen bij twee plekken. Je kunt dan naar de Apple online store of naar het bedrijf CentralPoint.

Ga je liever voor het standaard model omdat deze toch al voldoet aan al je vereisten? Dan komen daar bijvoorbeeld CoolBlue en MediaMarkt nog als extra (online) winkels bij. CoolBlue levert de iMac naar keuze erg snel, en zelfs op zondag! In sommige gevallen kan de iMac zelfs nog de volgende dag bij je thuis worden afgeleverd. Uiteraard zou je ook bij één van de winkels terecht kunnen om daar je iMac op te halen. Bij MediaMarkt kun je online bestellen waarna de producten, over het algemeen, de volgende dag bij je thuis worden geleverd. Verder biedt MediaMarkt de mogelijkheid om de iMac naar keuze online te reserveren, en houdt deze dan één uur voor je achter. Dan kan je deze makkelijk gaan ophalen bij je lokale verdeler. 

Het kiezen van de winkel waar je de iMac aan kunt schaffen is dus heel erg afhankelijk van je eigen wensen. Wil je de iMac nog uitbreiden? Kies dan voor Apple Online Store of CentralPoint. Ga je voor het standaard model? Dan komen daar CoolBlue en MediaMarkt bij.

Ben je toch benieuwd naar ons advies?
Uit eigen ervaring kunnen wij vertellen dat CoolBlue een zeer snelle en betrouwbare leverancier is op het gebied van iMacs. 

iMac Scherm Grafische ontwerper

Andere Macs Kopen in Belgie

Op onze prijsvergelijker vergelijken we alle prijzen van iMac. Apple released de nieuwe iMac Pro dit is een nieuwe varient van de gewone apple iMac 21 of Apple iMac 27. Gebruik onze filter en vind de goedkoopste, wij vergelijken verschillende winkel.

Meer prijzen vergelijken van andere Apple producten? 

Garantie op iMacs?

Problemen met de producten van Apple komen vrijwel nooit voor. Toch kan er altijd iets gebeuren waardoor je eventueel beroep op je garantie zult moeten gaan doen. In principe maakt het voor jou als klant weinig uit of je het product rechtstreeks bij Apple hebt gekocht of bij een derde partij.

In België heeft namelijk iedere iMac 2 jaar garantie, te claimen via het punt van aankoop. Tevens kun je in het eerste jaar ook rechtstreeks terecht bij Apple voor de beperkte garantie. Wat dus erg belangrijk om te weten is, is dat de garantie verloopt via het punt van aankoop. Zij zijn namelijke de wettelijke verkoper en leverancier van het product aan jou. Verder beschikt Apple over een goede klantenservice die goed bereikbaar is en waar je ook met tal van vragen terecht kunt.

garantie op iMac

Nieuwsbrief

Vind de goedkoopste Apple Producten op Applekopen.be! 

Click to Tweet