Macbook Air kopen aan de laagste prijs online

Vergelijk en kies de goedkoopste!

Ben je op zoek naar een Macbook Air en je wilt deze kopen aan de laagste prijs. Zoek niet verder en vergelijk prijzen op deze website. Wij vergeleken alle grootste Belgische webshops zodat je makkelijk de goedkoopste kan vinden: 

Koop Goedkoopste Macbook Air Online Belgie

FLASHDEAL Bij FNAC (18/09 - 23/09) :
20 stuks aan 230 euro korting op Macbook Air:  Intel i7 - 2.3 GHz - 8GB RAM - 128 GB SSD

Klik hier voor meer informatie.

Apple MacBook Air 13" (MQD32FN/A)

  • Processor: Intel Core i5 1.8 GHz
  • RAM-geheugen: 8 GB RAM
  • Videokaart: Intel HD Graphics 6000

Winkel

Opslag

Prijs

Logo Coolblue 60x60

128 GB SSD

€ 888,00

logo van bol.com

128 GB SSD

€ 1159,00

Logo van Mediamarkt BE

128 GB SSD

€ 838,00

Apple MacBook Air 13"  (MQD42FN/A)

  • Processor: Intel Core i5 1.8 GHz
  • RAM-geheugen: 8 GB RAM
  • Videokaart: Intel HD Graphics 6000

Winkel

Opslag

Prijs

Logo Coolblue 60x60

128 GB SSD

€ 1199,00

logo van bol.com

128 GB SSD

€ 1423,00

Logo van Mediamarkt BE

128 GB SSD

€ 1199,00

Macbook Air Kopen - Aanschaf Advies

De MacBook Air is één van de paradepaardjes van Apple. Deze notebook is namelijk ultra dun en super gemakkelijk mee te nemen. De notebook is nog steeds een belangrijke speler op de markt, ondanks het feit dat het al even geleden is dat de nieuwste variant uitkwam. En dat is geen wonder, deze notebook is één van de weinigen die zolang meegaat op één batterijlading!

De batterij gaat namelijk tot wel twaalf uur mee bij normaal gebruik. En als je de vele reviews en verhalen op het internet mag geloven zelfs nog langer dan die twaalf uur! Meer dan 30 dagen "standby time", dus je kan de computer 1 maand achterlaten zonder op te laden en wanneer je terug komt verder werken waarmee je gestopt bent. Dit hebben wij bij applekopen nog niet getest omdat we nooit een computer 30 dagen op standby laten, maar als we de website van Apple zelf mogen geloven is dit de waarheid. 

Dun, Licht, Krachtig.
Klaar voor Alles!

Perfecte Afmetingen

De MacBook Air beschikt over de meest ideale afmetingen voor iemand die veel onderweg is. De MacBook Air is gemakkelijk mee te nemen in je rugzak en weegt ook slechts 1350 gram! Met 13,3 inch en dat extreem lage gewicht is de MacBook Pro erg gemakkelijk te vervoeren.

Geen wonder dat deze MacBook Air zo ontzettend populair is bij studenten. Ideaal om mee te nemen naar je studie dankzij zijn kleine formaat en lage gewicht.

Macbook Air

Prestatie - kenmerken

De Macbook Air beschikt over een 5de generatie Intel Core i5 en I7 processor. Samen met de Intel HD Grafics 6000 kunnen ze elke standaard opdracht aan. 

Daarnaast heeft de Macbook nog 2 USB 3 poorten en een thunderbolt 2 display poort om je schermen aan te sluiten. Het scherm zelf is geen retina zoals bij de Macbook Pro maar een LED-backlit display scherm. Het geeft een resolutie van 1440x900 pixels. 

Upgraden?

Ja, zelfs een MacBook Air kun je upgraden! Maar door het feit dat alles wel in de MacBook Air moet blijven passen, omdat de behuizing anders niet dicht kan, zijn er niet heel erg veel uitbreidingsmogelijkheden te vinden.

De enige onderdelen die namelijk aan te passen en te upgraden zijn, zijn de processor en de opslagcapaciteit. En daarmee kom je waarschijnlijk al een heel eind!

128 GB opslag SSD, is dat genoeg?

De MacBook Air komt standaard met een SSD van 128 gigabyte. Dit is niet heel erg veel, waardoor het kan zijn dat je harde schijf relatief snel vol gaat zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van wat je doet met je MacBook Air en wat je er in opslaat. Ter vergelijking, een full HD film neemt gemiddeld al ruim 1 tot 5 GB in. Dat zou betekenen dat je slechts 30 films op je harde schijf kunt opslaan. Je zou er voor kunnen kiezen om deze uit te breiden naar een SSD schijf van 256 of 512 GB.

Waar goedkoopste Macbook Air Kopen?

De MacBook Air is uiteraard op verschillende plaatsen te krijgen in België. Maar als je wilt de Macbook Air verbeteren en uitbreiden dan raden wij aan om naar de apple online store te gaan of om naar centralpoint te gaan. Deze 2 winkels zijn de enigste winkels die aanbieden om uit te breiden in belgië.  

Wil je het standaard model? 

Dan kun je ook terecht bij CoolBlue en de MediaMarkt. In de bovenstaande vergelijker kan u snel prijzen vergelijken. 

Wil je toch geen Macbook Air aanschaffen maar in plaats hiervan een desktop computer dan raden wij aan dat je eventjes een kijkje neemt op onze pagina waarop we de Apple iMac prijzen vergelijken. De iMac kost meer geld dan een Macbook Air omdat de laptop de goedkoopste versie is van Apple. 

Nieuwsbrief

Vind de goedkoopste Apple Producten op Applekopen.be! 

Click to Tweet