Koop je iPhone 8 aan de laagste prijs online

Vergelijk verschillende Belgische Online Winkels

Welkom op Apple Kopen. Net zoals jij, zochten wij ook naar de goedkoopste plaats om een iPhone 8 te kopen. Het is heel vervelend om alle sites te vergelijken. Daarom hebben wij hieronder een makkelijke vergelijker gemaakt waarmee je snel en makkelijk verschillende online shops kan vergelijken om zo de beste en goedkoopste keuze te maken.  

iPhone 8 Prijs Vergelijken

Resultaat 1–9 van de 80 resultaten wordt getoond

Model

Kleur

Opslagruimte

 

 iPhone 8 64 GB Zilver
(MQ6H2ZD/A)

iPhone 8 64 GB Zilver

 iPhone 8 Plus 256 GB Grijs
(MQ8P2ZD/A)

iPhone 8 Plus 256 GB Grijs

 iPhone 8 Plus 256 GB Goud
(MQ8R2ZD/A)

iPhone 8 Plus 256 Goud

iPhone 8 Kopen

Op 12 september vond het jaarlijkse iPhone evenement plaats. Apple onthulde drie nieuwe iPhones:

  • iPhone 8​​​
  • iPhone 8 Plus​​​​
  • iPhone X

De iPhone 8 en 8 plus laten zichtbare verbeteringen zien, terwijl de iPhone X het nieuwe topsegment is.

iPhone 8 Goud Goedkoopste Belgïe

Overzi​​​​cht

Net als de iPhone X hebben de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus een all-glass design, met nieuwe aluminium-framed glaslichamen die beschikbaar zijn in grijs, goud en zilver. Apple maakt gebruik van een 7 lage kleurproces voor ‘precieze’ tint en opaciteit, en de apparaten zijn gemaakt van het meest duurzame glas dat ooit in een smartphone is gebruikt.

Features

  • 4.7 en 5.5-inch LCD Display
  • Snellere A11 processor
  • All-glass Design
  • Verbeterde Camera
  • Luidere Speakers
  • Draadloos Opladen
  • Beschikbaar in 3 Kleuren: Zilver, Grijs en Goud
iPhone 8 Plus Zilver en iPhone 8 Goud

Wat is Nieuw in de iPhone 8? 

Naast het glasontwerp zijn de twee nieuwe apparaten bijna identiek aan de iPhone 7 en de iPhone 7 plus, verkrijgbaar in 4,7 en 5,5 inch maatopties met Touch ID en standaard bezettingen. Beide zijn IP67 water- en stofbestendig en de luidsprekers zijn 23 procent hoger met een diepe bas.

Nieuwe retina HD-displays zijn toegevoegd, met ondersteuning voor True Tones om de kleur van het display aan te passen aan de verlichting voor een natuurlijker papier- gelijke kijkervaring. Het scherm is dezelfde helderheid als het scherm in de iPhone 7 en biedt steeds een bioscoop standaard breedbeeld.


iPhone 8 Modellen

Camera

Er is een verbeterde 12 MegaPixel camera in de iPhone 8 met een dual-camera setup die ook beschikbaar is in de iPhone 8 plus. Beide modellen hebben grotere en snellere sensoren, een nieuwe kleurenfilter en diepere pixels. Met een nieuwe beeldsignaalprocessor is een gevorderde pixel verwerking, bredere kleuropname, snellere autofocus in laag licht en betere HDR foto's. 

Prestatiecontroller

Apple introduceert een nieuwe prestatiecontroller van de tweede generatie die tegelijkertijd alle 6 kernen aan kan. Dit zorgt voor een verbeterde prestatie van 70%. 

Bionic Chip

Een nieuwe A11 Bionic chip heeft een zes-core CPU ontwerp met twee prestatiekernen die 25% sneller en 4 efficiëntie kernen die 70% sneller zijn dan de A10 Fusion-chip van de vorige generatie apparaten. 


True Tone Flash

Een nieuw vierdelige LED True Tone Flash met langzame synchronisatie biedt betere verlichte achtergronden en voorgronden wanneer de flitser wordt gebruikt. 

Video

Wanneer het op videobeelden aan komt, kan de camera 4K tot 60fps en 1080p tot 240fps vastleggen. Een andere video encoder biedt realistisch en motie analyse een betere kwaliteit video. 

Portret Licht

Op de iPhone 8 Plus is er een nieuwe portret-verlcithing functie beschikbaar voor Portret Mode, dit is ontworpen om iPhone gebruikers studio verlichting effecten toe te voegen aan portret foto's. 

AR

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn ontworpen met uitgebreide realiteit ervaringen in het achterhoofd. Elke camera beschikt over individuele kalibratie met nieuwe gyroscopen en versnellingsmeters voor een nauwkeurige bewegingsopsporing. 

Draadloos Opladen

Met hun glaslichamen ondersteunen de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus Qi-gebaseerde inductieve draadloze opladen en kunnen ze opladen met behulp van een reeks Qi-ondersteunde laadmatten.

Apple's Officiële iPhone 8 Video

Waar kan je de goedkoopste iPhone 8 Vinden?

De goedkoopste iPhone 8 of iPhone 8 plus vinden kan moeilijk zijn. Daarom hebben we op onze website Apple Kopen een programma geschreven die naar alle belangrijkste Belgische webshops automatisch de prijzen ophaalt. Zodat de prijzen op onze website altijd up-to-date zijn en zodat je de goedkoopste kan selecteren. De prijzen in het begin verschillen niet zoveel, maar naargelang de tijd zullen de prijzen meer verschillen bij verschillende webshops. 

Nieuwsbrief

Vind de goedkoopste Apple Producten op Applekopen.be! 

Click to Tweet