Apple zomer solden 2021

Het is zomer, dat wil zeggen dat het tijd is voor solden. De solden starten deze maand weer in 2021. Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende webshops die solden, kortingen en promoties hebben op verschillende Apple producten. Klik door naar alle webshops en vergelijk rustig alle prijzen.

Tip!  Solden Coolblue

Solden Mediamarkt

Solden Bol.com

Solden Apple iPhone

Tijdens de solden vind je steeds een iPhone van Apple die met korting aangeboden wordt. De nieuwste iPhone’s van Apple zijn de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro. Over het algemeen zijn het de net iets oudere modellen zoals een iPhone Xs, iPhone X of zelfs een iPhone 8 die je met een serieuze korting zal kunnen kopen. Als het bij Apple solden kan je een iPhone in aanbieding met een mooie korting kopen. Hierdoor zou je al snel 100 euro kunnen besparen. Dus zoek je een iPhone in Solden kijk dan zeker bij onze aanbieders hierboven zoals Mediamarkt, Coolblue en de anderen.

Solden Apple Watch

Solden op de Apple Watch, daar zit elke liefhebber van de Apple Watch op te wachten. Zo kan je deze coole smartwatch met korting kopen. Ben je op zoek naar solden op de Apple Watch series 5 of naar solden op de Apple Watch series 4? De kans is groter dat je een aanbieding met korting zal vinden op de series 4 dan op de series 5. Maar we raden je toch aan bij alle bovenstaande webshops zoals bv Mediamarkt, Bol.com of Coolblue een kijkje te nemen. Vergeet niet: koopjes doe je alleen tijdens de solden!

Solden Macbook

Als het solden zijn kan je steeds serieus wat euro’s korting krijgen op je favoriete Apple Macbook. Zoek je solden op een Macbook Air, Macbook, of Macbook Pro (met of zonder touchbar), dan ben je aan het juiste adres. Want via bovenstaande webshops ga je zeker een Apple Macbook met serieuze kortingen kunnen vinden. Soms krijg je tijdens de solden geen directe korting, maar krijg je er wel extra accessoires zoals bijvoorbeeld een Magic Mouse 2 bij. Een aanbieding die je waarschijnlijk niet zal kunnen weerstaan. Solden = kortingen

Solden Apple iPad

Je zoekt dus solden op een Apple iPad. Weet je al of het iPad, iPad Pro of iPad Mini zal worden? Bekijk bij alle webshops want je gaat er zéker een iPad met serieus wat korting in promotie vinden. Prijzen vergelijken tijdens de solden zijn echt belangrijk om de beste slag te slaan en te besparen op je aankoop.

Solden Apple iMac

Ook als het solden zijn wil je wel wat korting hebben op de aankoop van jouw nieuwe iMac. Zo kan je tijdens de solden wel een iMac of iMac Pro in solden of aanbieding vinden. Elke korting die je kan krijgen moet je maar meenemen! Je kan al snel 100 euro besparen door een iMac (pro) tijdens de solden aan te kopen. We raden je aan bij al bovenstaande webshops een kijkje te nemen.

2 iMacs samen 2018

Solden Apple Airpods

Ook op Apple Airpods vind je geregeld solden. Wij kwamen al korting tegen op Apple Airpods van 10 en zelfs van 20 euro. Dat is toch al een mooi bedrag dat je kan besparen. Solden op Apple Airpods Pro zal je waarschijnlijk nog niet tegenkomen. Bekijk alle bovenstaande webshops en vergelijk de verschillende kortingen en aanbiedingen op je Apple Airpods.


Wil je advies over de aankoop van jouw Apple toestel? Je weet niet goed of er snel een nieuw model uitkomt of het al een ouder toestel is? Bekijk dan zeker onze Adviespagina over Apple Producten

Blijf op de hoogte van de laatste Apple nieuwtjes!