koop je iPad aan de laagste prijs online!

Wij vergeleken alle grootste online webshops van België! 

Meest Gekochte iPads:

De Goedkoopste iPad

De goedkoopste iPad

Apple iPad (2017) 32 GB Wifi Zilver

De iPad Pro

Goedkoopste iPad Pro

Apple iPad Pro (2017) 64 GB Wifi Grijs

De Grootste iPad Pro

Grootste iPad Pro

Apple iPad Pro (2017) 512 GB Wifi + 4G Grijs

Koop de Goedkoopste iPad Online

Resultaat 1–9 van de 84 resultaten wordt getoond

Schermgrootte

Draadloze Verbinding

Werkgeheugen

Model

Processor

Modeljaar

Kleur

Geheugen

 

Vind de goedkoopste ipad

Een van de meest bekende producten van Apple is ook zeker de iPad. Deze combinatie tussen Mac en iPhone is ook vandaag de dag nog steeds erg geliefd en wordt misschien zelfs nog wel meer gebruikt dan ooit! De iPad is tegenwoordig haast een synoniem voor het woord tablet, wat zeker laat zien hoe belangrijk het product is. Apple blijft ook constant bezig in de markt om nieuwe varianten van de iPad uit te brengen. Zo kwam het afgelopen zomer nog met een aantal nieuwe varianten!

Welke modellen zijn er?

Er zijn inmiddels al heel wat modellen iPads te vinden op de markt. Echter zullen wij ons alleen richten op de nieuwe modellen, de laatste modellen die door Apple zijn uitgebracht.

Het gaat hierbij om drie verschillende types iPad in vier verschillende formaten.

iPad Mini 4

De iPad mini 4 is de laatste uitgebrachte versie van de iPad mini. Deze iPad is klein van stuk maar kan veel meer dan dat je op het eerste oog zou inschatten. De iPad heeft een schermdiagonaal van 7,9 inch en beschikt over een volledig Retina scherm. Verder heeft deze iPad een camera van maar liefst 8 megapixel en de mogelijkheid om panorama’s te maken tot maar liefst 43 megapixel. Video’s die je maakt met de iPad worden gemaakt op 1080p. Daarnaast heeft de iPad mini 4 een FaceTime camera van 1,2 megapixel waarmee op 720p gefilmd kan worden.

iPad 2018

In het begin van 2017 kwam Apple zomaar uit het niets met een splinternieuwe iPad. Een gewone iPad, zonder extra naam. Iets wat we toch al een tijdje niet meer hadden gezien van Apple. Deze iPad heeft een schermdiagonaal van 9,7 inch en heeft een fantastische resolutie van maar liefst 2048 bij 1536 pixels. Verder beschikt ook deze iPad over een volledig Retina-display. De iPad weegt nog geen 500 gram en is slechts 7,5 mm dik. Heel gemakkelijk mee te nemen naar waar je dan ook naar toe gaat. Daarnaast gaat de batterij van je iPad tot 10 uur mee, zo kun je extra lang genieten van je nieuwe iPad!

iPad Pro, gewoon fantastisch

In de zomer van 2017 kwam Apple met de nieuwe versie van de iPad Pro. Een iPad met een display dat zo geavanceerd is dat geen enkel ander display er ook maar enigszins bij in de buurt komt en een processor die krachtiger is dan de meeste pc-laptops.
Daarnaast werd de grootte van de iPad Pro aangepast naar twee varianten: 10.5 inch en 12.9 inch.
Naast de ongekende kwaliteiten van deze iPad is de iPad ook erg populair dankzij de combinatie met de Apple Pencil.
Deze iPad in combinatie met de Apple Pencil is een absoluut succes, het voelt bijna alsof je echt op papier aan het schrijven bent wanneer je schrijft met de Apple Pencil.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de verschillende iPads?

De belangrijkste verschillen tussen de iPads zitten, naast de verschillen in de grootte van het display ook zeker in dat wat de iPad aan kan. De iPad mini 4 is een ontzettend krachtige iPad in vergelijking met alle eerdere modellen, maar zal nooit in de buurt komen van bijvoorbeeld de iPad Pro. Daarnaast is het gewoon heel erg belangrijk om goed na te denken over wat je precies wilt gaan doen met je iPad. Wil je je iPad gaan gebruiken als een soort computer? Dan raden we je absoluut aan om voor een iPad Pro te gaan. Dankzij de snelle processor en mogelijkheden om maar liefst te gaan voor 512 gigabyte aan opslagruimte is dit absoluut een fantastisch apparaat.

Wat wordt er allemaal meegeleverd?

Bij iedere iPad is dit precies hetzelfde. Naast de iPad die je hebt aangeschaft zul je in het doosje een oplaadkabel en oplader vinden. De Apple Pencil wordt niet standaard meegeleverd bij aanschaf van een iPad Pro.

Waar kan ik mijn iPad het beste aanschaffen?

Er zijn geen uitbreidingsmogelijkheden voor iPads. Dus of je het product aanschaft in de Online Apple Store koopt of bij één van de hieronder vermelde partijen, dat maakt verder niet uit. Kijk goed naar de prijzen en de opslagcapaciteit voor dat je de iPad van je dromen aanschaft!

Nieuwsbrief

Vind de goedkoopste Apple Producten op Applekopen.be! 

Click to Tweet