Apple AirPods aan de laagste prijs online

AirPods 2 & AirPods Pro

AirPods Pro of AirPods 2 kopen, Prijs en Bestellen

De Apple AirPods zijn draadloze oortjes met extra functionaliteiten die exlcusief zijn voor een gebruik met Apple toestellen zoals bv de iPhone. Met de AirPods 2 kan commando’s aan Siri geven zonder tegen de oortje te moeten tikken of iets te activere. Simpelweg ‘Hé Siri’ gevolgd door je commando zeggen is voldoende. Het leuke aan de Airpods is dat deze automatisch aangaan als je deze in je oren steekt en dat gaat ook nog eens snel!

Airpods 2
AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro hebben actieve geluidsonderdrukking!
De AirPods Pro beschikken over active noise cancelling, dit wil zeggen dat je alle omgevingsgeluid kan wegfilteren doormiddel van deze technologie. Zo luister je ongestoord naar muziek en kan je volledig afsluiten van je omgeving omdat je enkel je muziek hoort en niets anders. AirPods Pro bevatten niet alleen ruisonderdrukking maar ook de optie die er speciaal voor zorgt dat je de omgevingsgeluiden zelfs veel beter kan horen, dit noemt men bij Apple de “transparantiemodus”. Zo wordt het omgevingsgeluid dus opgevangen én versterkt in je oren en tegelijkertijd kan je muziek beluisteren. Je kan makkelijk de transparantiemodus aan- en uitzetten tussen door in het steeltje van je AirPods Pro te knijpen.

Apple AirPods pro

Waar koop je Apple AirPods Pro?

AirPods Pro zijn vanaf nu beschikbaar en kan je kopen bij Coolblue, Mediamarkt, Vanden Borre en bij Bol. Bekijk en vergelijk onderstaande aanbieders.

Logo van Coolblue België
Leverbaar
logo van bol.com
Leverbaar
Logo van Mediamarkt BE
Leverbaar
FNAC logo
Leverbaar

Wat is de batterijduur van AirPods Pro

Door de draadloze oplaadcase heb je meer dan 24 uur aan batterijduur in je broekzak zo kan je de hele dag gebruik maken van de AirPods Pro. Je kan de AirPods Pro 4,5 uur gebruiken om muziek te beluisteren na één keer opladen. (Zelfs tot 5 uur als je de actieve ruisonderdrukking en transparantie-modus uitzet) Door het snellladen-systeem kan je zelfs al na 5 minuten laden tot 1 uur muziek beluisteren. Snel dus!
Telefoneren kan je met één laadbeurt tot 3,5 uur. Opladen kan je draadloos met een QI-lader of met een lightning connector.

AirPods Pro van Apple

Apple Airpods 2

De AirPods 2 is de verbeterde versie dan zijn voorganger en hebben ze de W1-chip ingeruild voor een H1-chip. De H1-chip is verantwoordelijk is voor het synchroon houden van het geluid. Volgens Apple maakt de H1-chip twee keer zo snel verbinding met je iPhone of Mac. Dit komt door de bluetooth 5 technologie waarover deze AirPods beschikken. Door deze technologie kan je uren lang muziek beluisteren en telefoneren. Sinds de komst van de AirPods 2 kan je ook met meerdere AirPods aansluiten én luisteren op één iPhone.

Airpods-2

Batterijduur Airpods 2

Qua batterijduur claimt Apple dat je met de AirPods 2 ongeveer 5 uur muziek kan beluisteren, met een opgeladen oplaadcase opzak kan je onderweg tot 24 uur lang muziek beluisteren of tot 18 uur kan telefoneren, houd er wel rekening mee dat je af en toe je oortjes moet laden. De oplaad case komt standaard met de mogelijkheid om deze met een lightning kabel op te laden. Als extra optie kan je kiezen voor een draadloze oplaadcase, zo kan je deze draadloos opladen met een QI-lader.

Airpods 2 open case

Waar Airpods 2 kopen?

AirPods 2 zijn beschikbaar en kan je kopen bij Coolblue, Mediamarkt, Vanden Borre en bij Bol. Bekijk en vergelijk onderstaande aanbieders.

Logo van Coolblue België
Leverbaar
logo van bol.com
Leverbaar
Logo van Mediamarkt BE
Leverbaar
FNAC logo
Leverbaar

Wat is het verschil Apple AirPods 2 en AirPods Pro

Het verschil tussen de “gewone” AirPods 2 en de AirPods Pro. Beide werken hetzelfde en beide bevatten ze de H1-chip. Dat wil zeggen, dat het bluetooth oortjes zijn en dat je spraak-commando’s kan afvuren naar Siri zonder de oortjes aan te raken. Batterijduur tussen beide is best wel evenwaardig, er is op dat gebied weinig verschil. De grootste verschillen zijn:

  • Het design: De Apple AirPods Pro verschillen qua design heel erg de AirPods 2. Ze sluiten beter aan in de oren. Hiervoor zijn er drie verschillende rubbertjes meegeleverd om je zo de beste luisterervaring te bezorgen.
  • Actieve ruisonderdrukking: AirPods Pro beschikt over noice cancelling en transparantiemodus, de gewone AirPods dus niet

Blijf op de hoogte van de laatste Apple nieuwtjes!