iPhone 11 PRO aan de laagste prijs online

Vergelijk verschillende Belgische webshops

iPhone 11 Pro Kopen, Prijs en Bestellen

Iedereen wil uiteraard zo snel mogelijk de iPhone 11 Pro kopen, of wil op zo kort mogelijke termijn de iPhone 11 Pro Max kopen. Maar waar koop je deze technologische pareltjes in België dan precies en waar koop je deze toestellen tegen de meest scherpe prijs? 

Hieronder kan je zien welke webshops de nieuwe iPhone 11 Pro momenteel in voorraad hebben. De prijzen voor deze telefoon zijn nog in alle webshops hetzelfde: 

iPhone 11 Pro Prijs en Voorraad in België

Winkel


Logo van Coolblue België
Direct leverbaar
Logo van Mediamarkt BE
Direct leverbaar
logo van bol.com
Direct leverbaar
FNAC logo
Direct leverbaar
Levertijd onbekend

Tip! Vergelijk prijzen bij alle webshops om de voordeligste iPhone 11 Pro te vinden

iPhone 11 Pro Max Prijs en Voorraad in België

Winkel


Logo van Coolblue België
Direct leverbaar
Logo van Mediamarkt BE
Direct leverbaar
logo van bol.com
Direct leverbaar
FNAC logo
Direct leverbaar
Levertijd onbekend

iPhone 11 Pro Prijzen:

  • 64 GB: 1159 euro 
  • 256 GB: 1329 euro
  • 512 GB: 1559 euro

iPhone 11 Pro Max Prijzen :

  • 64 GB: 1259 euro 
  • 256 GB: 1429 euro 
  • 512 GB: 1659 euro

Het verschil in prijs tussen de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max bedraagt €100.

Prijsverschil: iPhone 11 Pro en 11

De iPhone 11 Pro is iets duurder dan de iPhone 11, de 11 Pro kan je kopen vanaf €1159 en de 11 al vanaf €809, toch wel een verschil van €350. Bekijk hier prijzen voor de iPhone 11

Alles over de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max

Slim en heel krachtig de nieuwe iPhone 11 Pro van Apple


Dat zoveel mensen smachten naar de nieuwe iPhone 11 Pro of 11 Pro Max is niet zo heel verwonderlijk. Het nieuwe model belooft en heel slim en uitermate krachtig te zijn en biedt een supersnelle Face ID net als een sterk verbeterde camera met maar liefst 3 lenzen waarmee je meer dan mooie scherpte- en diepte effecten kunt creëren. Ook naar het nieuwe beeldscherm in Super Retina wordt reikhalzend uitgekeken. Naar verluidt is het namelijk het meest gedetailleerde beeldscherm dat Apple ooit op de markt bracht. 

Consument wacht liever op webshops


Hoewel de ‘must haves’ van Apple via de producent te bestellen zijn, besluit veel mensen toch te wachten en de apparaten zelf te kopen in een webshop. Dat doen ze niet voor niets. De toestellen waren weliswaar te reserveren bij Apple, over de exacte leveringsdatum deed de producent echter geen uitspraak. En dus wachtten de meeste consumenten liever op de beschikbaarheid in de webshops. Dan weten ze vrijwel zeker dat ze een dag later kunnen beschikken over hun nieuwe smartphone. 

Voorraden van webshops altijd actueel


Behalve op de vraag waar je de nieuwste modellen iPhone kunt kopen, is dit ook de plek voor iPhone 11 Pro prijzen vergelijken, want hoewel je het niet meteen zou verwachten is het zeker de moeite waard om die prijzen te vergelijken en de beste deal te sluiten. Ook vind je hier een overzicht van de voorraad die de verschillende webshops hebben en waar je dus prima een toestel kunt bestellen. Heeft een webshop de toestellen op voorraad, dan kun je ervan uit gaan dat je een dag na het plaatsen van de bestelling al over je nieuwe telefoon kunt beschikken. Hier word je op de hoogte gehouden van de voorraden van grote webshops als Coolblue, Mediamarkt en Bol.com. De eerste webshop die aangeeft voorraad te hebben, is dus ook het adres waar je het snelst je nieuwe iPhone koopt. Let wel; de situatie wordt actueel bijgehouden. Beslist de moeite waard dus als je prijzen wilt vergelijken en wilt weten waar je het snelst je nieuwe toestel koopt. Uiteraard worden belangrijke actualiteiten rondom de nieuwe iPhone gedeeld via sociale media als Facebook en Twitter. Indien gewenst kunnen er zelfs pushberichten gestuurd worden als blijkt dat ergens voorraad is. 

Meest aantrekkelijke tarief voor je nieuwe iPhone


Hier vind je de goedkoopste iPhone 11 Pro. Hier vergelijk je prijzen en weet je waar je op elk willekeurig moment terechtkunt om een iPhone te kopen. Ideaal dus voor de ware liefhebbers van de toestellen van Apple en helemaal als je snel wilt beschikken over je telefoon en dat tegen het meest aantrekkelijke tarief.

Wil je een iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max kopen, dan ben je hier op het juiste adres. Applekopen vergelijkt verschillende grote Belgische webshops waarop je de nieuwe iPhone 11 Pro goedkoop kan kopen.

De nieuwe iPhone 11 Pro bestaat uit:

  • Super Retina-display (2 formaten)
  • A13 Bionic-chip
  • FaceID 2.0
  • Triple camerasysteem met diepteregeling.

Deze nieuwe iPhone 11 Pro kan worden besteld vanaf 19 september op de officiële website van Apple, en zal overal beschikbaar zijn vanaf 20 september 2019. Hou daarom zeker applekopen.be in de gaten want vanaf 20 september zullen alle prijzen ge-update zijn. Hierdoor zal je snel de goedkoopste iPhone 11 Pro (max) kunnen kopen.

De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max wat zijn ze?

Vorig jaar onthulde Apple de iPhone Xs, een dure smartphone die over de grens van €1000 kwam. De iPhone X kwam ook met een nieuw schermontwerp.

Dit jaar wil Apple dit ontwerp verdubbelen met twee upgrades van deze telefoon.

Men zal naar verluidt de iPhone 11 Pro worden genoemd, en zal een directe opvolger zijn van het model van 2018. De andere zal een vergrootte versie zijn, de iPhone 11 Pro Max met een enorm 6.5-inch scherm.

 

iPhone 11 Pro Kopen

Ben je op zoek om de iPhone 11 Pro te kopen dan ben je hier bij Applekopen.be op het juiste adres, want wij vergelijken alle webshops zodat je hem heel goedkoop kan aanschaffen op het moment dat de iPhone 11 Pro gereleased word.

Wij wachten samen met jou ook vol spanning

iPhone 11 Pro video

Blijf op de hoogte van de laatste Apple nieuwtjes!