koop je Macbook pro aan de laagste prijs online!

Wij vergeleken alle grootste online webshops van België! 

Meest Gekochte Macbook Pro's: 

De Goedkoopste Macbook Pro

Goedkoopste Macbook Pro 2016

De Krachtigste Macbook Pro

Krachtigste Macbook Pro

Grafische Ontwerpers

Macbook Pro Kopen
 • 13,3'' Scherm
 • 128 GB SSD
 • 8 GB RAM
 • Intel Core i5
 • 15'' Scherm
 • 2 TB SSD
 • 16 GB RAM
 • Intel Core i7
 • 15'' Scherm
 • 512 GB SSD
 • 16 GB RAM
 • Intel Core i7

Macbook Pro Prijzen Vergelijken met Filters

Resultaat 1–9 van de 45 resultaten wordt getoond

Macbook Model

Schermgrootte

RAM

Bouwjaar

Kleur

Schermresolutie

Opslagruimte

Processor

Touchbar

Max Ram

 

Waarom een Macbook Pro Kopen?

In de herfst van het jaar 2016 toonde Apple tijdens haar jaarlijkse presentatie een nieuwe, revolutionaire MacBook Pro aan de wereld. Een nog dunnere MacBook Pro, op dat moment zelfs dunner dan de MacBook Air, met nog betere specificaties en tevens iets nieuws. De TouchBar. Aan het begin van de zomer van 2017 kwam Apple alweer met de opvolger van deze notebook. Ben jij op zoek naar een nieuwe MacBook Pro?

Mini Overzicht

Apple's 13 en 15-inch Retina Macbook Pros zijn het pareltje van Apple. Door velen beschouwt als de beste draagbare laptop beschikbaar op dit moment. Apple wilt deze positie behouden daarom brengt het regelmatig nieuwe verbeterde versies uit van deze Macbook. De vorige update was in minder dan 8 maanden en in deze update hebben ze de Macbook Pro verbeterd met een snellere processor en een verbeterde GPU. 

Specificaties

 • 13 en 15-inch scherm
 • OLED Touch Paneel
 • Touch ID
 • Thunderbolt 3
 • USB-C Ports
 • Kaby Lake chips
 • USB 3.1 Gen 2 10GB/s ondersteuning
 • Fijner dan vorige versies
Macbook Pro Goedkoopste Online
Macbook Pro 2 Schermen

Macbook Pro met Touchbar

De nieuwe Macbook Pro is beschikbaar in 2 schermformaten, 13 en 15-inch, hij is ook dunner, smaller, en lichter dan de vorige generaties, deze design veranderen zijn mogelijk gemaakt door de nieuwe "Thermal Architecture". Ondanks dat de nieuwe Macbook Pro dunner is blijft hij eruit zien als de vorige generaties. Het body bestaat uit aluminium en er zijn 2 kleuren beschikbaar. Namelijk: Grijs en Zilver. 

Wat deze nieuwe Macbook Pro onderscheidt van zijn voorgangers is de nieuwe Touch Bar.

Touchbar Macbook Pro

Wat kan deze Touchbar ?

De Touch bar, een kleine OLED Retina schermpje op de bovenkant van het toetsenbord. Waar op de eerdere toetsenborden in de computers van Apple een rij functietoetsen te vinden was (f1, f2, f3, etc.), is deze in de modellen met TouchBar verdwenen. De TouchBar zorgt er namelijk voor dat je deze toetsen, maar ook nog veel andere functies kunt gebruiken op deze rij. De complete bar past zich aan aan de applicatie die je op dat moment gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk scrollen door je foto’s, emoji’s toevoegen aan berichten en zelfs zoomen!

Bekijk onderstaande video van apple voor meer informatie: 

TouchID in een Macbook Pro?

Ja zeker, met de komst van nieuwe technologieën heeft Apple ervoor gekozen om ook in haar MacBook Pro een Touch ID module te plaatsen. De module kennen we natuurlijk van de iPhones. Zo kun je door middel van je vingerafdruk je toestel openen of wachtwoorden invoeren op dezelfde manier. Met de TouchID functie in de MacBook Pro kan je nu bijvoorbeeld inloggen op je MacBook Pro zonder je wachtwoord in te hoeven voeren. Met de touch ID is het ook heel makkelijk om online betalingen uit te voeren op een veilige manier. Alleen wanneer u werkt via de touch ID is het mogelijk om de betaling uit te voeren anders niet. 

Macbook Pro Touch ID

Macbook Pro Aanschaffen aan de Goedkoopste Prijs? 

Met onze handige vergelijkers hier bovenaan de pagina is het makkelijk om de goedkoopste Macbook Pro te vinden. Wij hebben alle modellen in onze database die verbonden is aan verschillende leveranciers in België, denk aan Coolblue, Mediamarkt, Bol.com,... 
Hierdoor kan je zeker zijn van de laagste prijsgarantie en is het heel makkelijk om prijzen te vergelijken van een Macbook Pro. Een ander voordeel is dat je online iets aankoopt denk aan Zalando etc. Heb je volgens de Belgische wetgeving altijd 14 dagen tijd om je product terug te sturen. Dit is natuurlijk ook het geval bij defecte producten. 

Macbook Pro Upgraden?

Wanneer je geen genoegen neemt met de standaard modellen die leverbaar zijn is er ook altijd de mogelijkheid om je MacBook Pro te upgraden. Hiervoor kun je terecht bij zowel CentralPoint als de Online Apple Store. Hier kun je je MacBook Pro helemaal samenstellen naar wens.
De standaard modellen beginnen in de online winkel van Apple vanaf €1499 voor een 13-inch MacBook Pro zonder TouchBar. Wil je er eentje met TouchBar? Dan kun je voor €1749 al klaar zijn!

Wil je zeker weten niet teveel betalen voor je MacBook Pro? Vergelijk dan bovenaan met onze filters en vind de ideale macbook pro die bij je past. Niet helemaal overtuigd om een pro aan te schaffen dan kan je ook via onze filters zoeken om een ander model aan te schaffen.

Nieuwsbrief

Vind de goedkoopste Apple Producten op Applekopen.be! 

Click to Tweet