Apple Koopgids & Advies

Weet wanneer je welk Apple product koopt!

Op deze pagina vindt je een productoverzicht van de meest courante Apple modellen. Het is de bedoeling om hier aanbevelingen te geven met betrekking tot de huidige product cycli. Aan de hand van verschillende bekende en minder bekende sites stellen wij dit overzicht samen. Zo kan je zien welk product end of life is, welke mogelijk een update gaan krijgen of welke net ene update gekregen hebben.

Deze pagina is gebaseerd op geruchten en speculaties en wij bieden geen garantie over de nauwkeurigheid ervan. We raden je steeds aan ook zelf even rond te kijken op het internet. Veel Apple Koop Plezier! 

  • IPHONE / IPAD
  • MACS
  • Watch / Andere
iPhone Xs
iPhone Xr
iPad Pro 12,9"
iPad Pro 11"
iPad 
iPad Air 3
iPad Mini 5

TOESTEL LAATSTE UPDATE:  Oktober 2018

iPhone Xs

KOPEN

De iPhone Xs is sinds oktober 2018 het nieuwste topmodel van Apple. Dit toestel is verkrijgbaar in 64GB, 256GB en zelfs 512GB. Een heel krachtig toestel met Face ID.

Kopen of niet? Van ons krijgt de iPhone Xs alvast het kopen advies!


TOESTEL LAATSTE UPDATE:  Oktober 2018

iPhone Xr

KOPEN

De iPhone Xr is sinds oktober 2018 een nieuw model van Apple. Dit toestel is verkrijgbaar in veel fancy kleuren! Een betaalbare iPhone met heel goede specs 

Kopen of niet? Van ons krijgt de iPhone Xr alvast het kopen advies!


TOESTEL LAATSTE UPDATE:  Oktober 2018

iPad Pro 12,9"

KOPEN

De iPad Pro 12,9" is sinds oktober 2018 een vernieuwd model van Apple iPad Pro. De randen van dit toestel zijn veel smaller en ook de homebutton is weg. Hierdoor krijg je een veel groter bruikbaar schermoppervlak. De beveiliging werkt met Face ID

Kopen of niet? Van ons krijgt de iPad Pro 12,9"  het kopen advies!


TOESTEL LAATSTE UPDATE:  Oktober 2018

iPad Pro 11"

KOPEN

De iPad Pro 11"" is sinds oktober 2018 een vernieuwd model van de Apple iPad Pro. en is het kleinere broertje van de iPad Pro 12,9" De randen van dit toestel zijn veel smaller en ook de homebutton is weg. Hierdoor krijg je een veel groter bruikbaar schermoppervlak. De beveiliging werkt met Face ID

Kopen of niet? Van ons krijgt de iPad Pro 11"  het kopen advies!


TOESTEL LAATSTE UPDATE:  Maart 2018

iPad

OPLETTEN

De "iPad" is de laaggeprijsde 9,7-inch iPad van Apple, voor het laatst updated in maart 2018. Hij is dikker, zwaarder en heeft minder functies dan de iPad Pro-modellen, maar het is ook de meest betaalbare tablet van Apple. 

Kopen of niet? Dit toestel zou wel aan het eind van zijn cycle kunnen komen. Voor ons is het niet duidelijk of er snel een nieuwe komt.


TOESTEL LAATSTE UPDATE:  Maart 2019

iPad Mini 5

KOPEN

De iPad mini 5 werd volledig vernieuwd in maart 2019. Deze bevat de A12 Bionic Chip en je kan de Apple Pencil gebruiken.

Kopen of niet? Van ons krijgt de iPad Mini 5 het kopen advies


TOESTEL LAATSTE UPDATE:  Maart 2019

iPad Air 3

KOPEN

De iPad Air 3 werd onverwacht volledig vernieuwd  en terug uitgebracht in maart 2019. Deze bevat de A12 Bionic Chip en je kan de Apple Pencil gebruiken samen met het Apple toetsenbord.

Kopen of niet? Van ons krijgt de iPad Air3 het kopen advies

Koopgids
5 (100%) 1 beoordeling[en]