Apple Koopgids & Advies

Weet wanneer je welk Apple product koopt!

Op deze pagina vindt je een productoverzicht van de meest courante Apple modellen. Het is de bedoeling om hier aanbevelingen te geven met betrekking tot de huidige product cycli. Aan de hand van verschillende bekende en minder bekende sites stellen wij dit overzicht samen. Zo kan je zien welk product end of life is, welke mogelijk een update gaan krijgen of welke net ene update gekregen hebben.

Deze pagina is gebaseerd op geruchten en speculaties en wij bieden geen garantie over de nauwkeurigheid ervan. We raden je steeds aan ook zelf even rond te kijken op het internet. Veel Apple Koop Plezier! 

  • IPHONE / IPAD
  • MACS
  • Watch / Andere
Watch Series 5
Watch Series 4
Airpods
Apple TV

TOESTEL LAATSE UPDATE: September 2019

Watch Series 5

KOPEN

De Apple Watch Series 5 werd in September 2019 vernieuwd, dit is het nieuwere model ná de Watch Series 4. Deze Watch heeft een display dat 30% groter is, heeft de nieuwste chip en kan een écht electrocardiogram van je hart nemen! 

Kopen of niet? Van ons krijgt de Apple Watch series 5 alvast het kopen advies!


TOESTEL LAATSE UPDATE: Oktober 2018

Watch Series 4

NIET KOPEN

De Apple Watch Series 4 werd in September 2018 vernieuwd, dit is het nieuwere model ná de Watch Series 3. Deze Watch heeft een display dat 30% groter is, heeft de nieuwste T4 chip en kan een écht electrocardiogram van je hart nemen! 

Kopen of niet? Niet kopen, is uit productie en er is een betere versie.


TOESTEL LAATSE UPDATE: Maart 2019

Airpods 2

KOPEN

AirPods zijn Apple's draadloze, volledig draadloze oortjes ontworpen voor iPhones en andere Apple producten zonder hoofdtelefoonaansluiting. Airpods 2 kunnen draadloos opladen, hebben een langere en betere gespreksduur en werkt met Siri

Kopen of niet? Kopen, de 2de generatie werd onlangs uitgebracht.


TOESTEL LAATSE UPDATE: September 2017

Apple TV

OPLETTEN

Apple's vijfde generatie Apple TV met 32GB of 64 GB opslagruimte biedt voor het eerst ondersteuning voor 4K. 

Kopen of niet? Toch opletten, is mogelijk aan het eind van zijn cycle