Koop je apple Watch Series 3 aan de laagste prijs online!

Wij Vergeleken Belgische Online Webshops!

Meest Gekozen Apple Watches Series 3

42mm Zilver Grijs Series 3

Apple Watch Series 3 Kopen

Nieuwe Nike Series 3

apple watch series 3 nike 42 mm zilver aluminium zwarte sportband

38mm Goud Roze Series 3

Apple Watch Kopen

Zoek je Apple Watch en Vergelijk Prijzen

[woof_products per_page=9 columns=3 is_ajax=1 taxonomies=product_cat:99]
[woof is_ajax=1 sid=”” autohide=0 taxonomies=product_cat:99 tax_only=’pa_apple-watch-model,pa_apple-watch-case-grootte,pa_apple-watch-band-kleur,pa_apple-watch-band-type,pa_apple-watch-case-kleur,pa_apple-watch-case-type’]
 

Apple Watch Series 3
Kopen in België

Tijdens Apples befaamde september evenement kondigt het technologiebedrijf zijn nieuwste Apple Watch Series 3 aan. We horen heel wat jolijt in de zaal. Alhoewel het ontwerp niet gewijzigd is, heeft de Apple Watch Series 3 onder de motorkap dan ook heel wat wijzigingen ondergaan. Enkele boeiende vernieuwingen en upgrades lonen zeker de moeite om even uitgelicht te worden.

Apple Watch Series 3 Zijaanzicht

Mini Overzicht

De grootste vernieuwing in de Apple Watch Series 3 is de nieuwe LTE chip. Jammergenoeg is deze versie niet beschikbaar in België. In België is enkel de versie zonder LTE chip beschikbaar. Verder heeft de 3 series een snellere S3 processor, een nieuwe W2 chip voor snellere en effecientere Wi-Fi en Bluetooth verbinding, en een nieuwe barometer altimeter voor betere activiteits tracking.

Launch date was 22 September 2017.

Specificaties

  • 2 Case Grootte: 38mm & 42mm
  • Snellere S3 Processor
  • 50m water resistentie
  • LTE en Niet-LTE versie
  • W2 chip
  • Barometer Altimeter
  • Nieuwe sportbanden
  • Zelfde vorm als vorige versie

Apple Watch Series 3 Kopen
Hetzelfde ontwerp, maar dan krachtiger! 

De Apple Watch Series 3 is op veel gebieden hetzelfde als de Apple Watch Series 2 zeker de versie zonder LTE Chip. Het grote voordeel voor de Belgen is het prijskaartje, de prijs van de Apple Watch Series 3 (€399) is lager dan de huidige prijs van de Apple Watch Series 2 (was €469). 

70% Krachtiger

Dat de motor van de Apple Watch Series 3 enkele krachtige upgrades mocht ondergaan is duidelijk. Zo maakt deze Apple Watch nu gebruik van een nieuwe en verbeterde processor die tot zeventig procent krachtiger is dan de processor in zijn voorgaande versies. Dit zorgt er uiteraard voor dat deze Apple Watch niet alleen sneller werkt, maar bovendien ook een extra portie potentieel in ontvangst weet te nemen. Deze vernieuwde processor zorgt er bijvoorbeeld voor dat Siri nu ook tegen jou kan praten en weet ook de andere nieuwe features vlot en soepel te laten verlopen.

Goedkoopste Apple Watch Series 3

Onafhankelijker dan ooit

De Apple Watch Series 3 is inderdaad onafhankelijker dan ooit en dat mag je letterlijk nemen. Zo is de Apple Watch Series 3 niet meer afhankelijk van je iPhone, maar kan hij ook zelfstandig verbinding maken met het mobiele internet. Op die manier is de Apple Watch niet langer een gadget maar is hij eerder uitgegroeid tot een echt werkinstrument. Een werkinstrument die je even om de pols kan doen tijden het joggen, maar evenzeer om muziek te beluisteren, sms'jes te sturen of zelfs te bellen. Dit komt omdat er in de Apple Watch Series 3 nu ook een eigen eSim kan geplaatst worden, die wel nog steeds verbonden is met het gewone telefoonnummer van de simkaart in jouw iPhone. Handig, want uiteraard wil je niet met twee verschillende telefoonnumers de straat op.

Opgelet: er is zowel een versie met als zonder mobiel internet op de markt. De mobiele versie is nog niet beschikbaar in België, we houden je op de hoogte wanneer deze zou uitkomen! Dus jammergenoeg zijn de bovenstaande functies om de Apple Watch te bedienen zonder iPhone nog niet beschikbaar.  Dus bij het kopen van een Apple Watch Series 3 is het alleen mogelijk om de versie zonder LTE te bestellen. Daarom is het niet mogelijk om te bellen met je smartwatch wanneer je geen telefoon bij de hand hebt. 

Apple Watch Series 3 Online kopen in België

WatchOS 4

Deze geüpgradede Apple Watch Series 3 wordt standaard geleverd met het besturingssysteem watchOS4, dat sinds 2017 ook al beschikbaar was voor de eerdere versies van Apple Watch. Dit vernieuwde besturingssysteem bevat vernieuwde wijzerplaten, een gewijzigde Workout-app met heel wat extra trainingen (daarover later meer) en een veel eenvoudigere manier om de muziek van je iPhone met je Apple Watch te synchroniseren.

Personaliseer je Apple Watch door zelfgekozen foto's weer te geven, je favoriete apps meteen zichtbaar te maken of door van wijzerplaat te wisselen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Siri-wijzerplaat, om die dan te veranderen naar de modulaire wijzerplaat tijdens de zakenlunch en nadien opnieuw over te schakelen naar een fotowijzerplaat eenmaal je opnieuw thuis bij de kids bent. 

Grensverleggende Sporthorloge

De Apple Watch Series 3 profileert zich terecht als dé beste vriend van iedere buitensportfanaat. Zo bevat deze Apple horloge niet alleen een ingebouwde gps en hoogtemeter, maar is hij bijvoorbeeld ook voorzien van een geüpgradede Work-out-app. Die Work-out-app bevat nu ook een HIIT-trainer (intensieve intervaltrainer) en een upgrade voor wie aan het zwemmen gaat. Aan het zwemmen, want de Apple Watch Series 3 is 100% waterproof. Tijdens het sporten legt de gps voortdurend de afstand, de snelheid en jouw route vast. Zijn hoogtemeter houdt in de tussentijd ook alle beklimmingen en afdalingen bij. En jij? Jij kan tijdens het sporten gewoon genieten van jouw favoriete muziek, om eenmaal thuis jouw sportsessie in al zijn details te observeren.

Misschien nog bijzonderder aan de Apple Watch Series 3 is het feit dat je jouw Apple watch kan verbinden met fitnessapparaten. Dat heeft de Apple Watch te danken aan een wel heel belangrijke toevoeging in het Apple-bestaan: de NFC-chip. Op die manier kan je ook in de fitness al jouw sportgegevens bijhouden en synchroniseren. Het kan daarbij gaan om gegevens zoals het aantal verbrande calorieën, jouw gemiddelde snelheid of je hartslag. De Apple Watch Series 3 kan echter niet met alle fitness apparaten verbonden worden, aangezien ook de fabrikanten en de fitnesscentra aan het Apple Sport programma dienen deel te nemen. Best informeer je dan ook vooraf bij jouw fitnesszaak. 

Met de nieuwe Apple Watch Series 3 lanceert Apple bovendien ook zijn vernieuwde Apple Heart Studios. Deze horloge monitort daarbij voortdurend jouw hartslag en kan in no-time hartritmestoornissen opsporen. Gaat je hartslag de hoogte in terwijl je gewoon in de zetel aan het rusten bent? Dan weet jouw Apple Watch dat er duidelijk iets mis is. Hij zendt je dan ook meteen een sms'je om je te waarschuwen. Handig, zeker als je weet dat je er bij hartstoornissen beter vroeg dan laat bij bent. In feite niet alleen handig voor sporters, maar voor iedereen die geeft om zijn eigen gezondheid. 

Alle modellen apple watch series 3

Altijd een persoonlijke assistent binnen handbereik

Binnen handbereik, dat mag je gerust letterlijk nemen. In tegenstelling tot de vroegere Apple Watch versies profileert de Apple Watch Series 3 zich niet langer alleen als sporthulpmiddel. De Apple Watch Series 3 is nu ook voor een veel breder doelpubliek geschikt, gaande van jonge studenten die een stapje in de wereld willen zetten tot zakenmensen voor wie efficiëntie centraal staat. Dankzij de vernieuwde features kan het allemaal. Bel bijvoorbeeld snel en handig terug na een gemiste oproep. Nadien even een plaatje opnieuw afspelen? Vraag het aan Siri. Even verkeerd gewandeld? Vraag even naar de route naar het kantoor of restaurant. Het is duidelijk dat Siri een stuk slimmer is geworden en nu nog meer mogelijkheden biedt. Of het nu gaat om het berekenen van een fooi, factchecking, routeaanwijzingen of de naam van jouw favoriete dj opzoeken: Siri is nu jouw persoonlijke assistent en kan het allemaal. Moeiteloos en zoals altijd even vriendelijk.

Op zoek naar de goedkoopste Apple Watch Series 3?

Helemaal overtuigd van de vernieuwende kracht van de Apple Watch Series 3? Omdat je nood hebt aan een persoonlijke assistent of gewoon omdat je jouw sportsessies net dat tikkeltje intenser wenst te maken? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkingstool om jouw Apple Watch Series 3 aan de meest voordelige prijs aan te kopen.

Deze tool vergelijkt de prijzen van de grootste spelers op de Belgische markt, waardoor je steeds het voordeligst uit bent.

Nieuwsbrief

Vind de goedkoopste Apple Producten op Applekopen.be! 

Click to Tweet