Koop je Apple Watch Series 5 aan de laagste prijs online!

Vergelijk prijzen bij Belgische Online Webshops! 

Elke stijl die je maar wilt.
Creëer je eigen stijl

Alaska Blauw

Mandarijn

Kaki

Creëer je eigen stijl, kies uit de massaal vele bandjes en kleuren.

Zoek je Apple Watch en Vergelijk Prijzen

Winkel

Grootte

Prijs

Logo van Coolblue België

40mm

€ 449

Logo van Mediamarkt BE

40mm

€ 449

logo van bol.com

40mm

€ 449

Logo van Coolblue België

44mm

€ 479

Logo van Mediamarkt BE

44mm

€ 479

logo van bol.com

44mm

€ 479

Apple Watch Series 5 
Kopen in België

Tijdens Apples befaamde september evenement kondigde het technologiebedrijf zijn nieuwste Apple Watch Series 5 aan. We horen heel wat jolijt in de zaal. Het ontwerp wordt goed aangepast en heeft Apple Watch Series 5 onder de motorkap dan ook heel wat wijzigingen ondergaan. Enkele boeiende vernieuwingen en upgrades lonen zeker de moeite om even uitgelicht te worden. 

Apple watch Series 5

Mini Overzicht

Een vernieuwing in de Apple Watch Series 5 is dat de watch in twee nieuwe formaten uitgekomen is. Je kan er nu ook een echte ECG van je hart mee nemen. In België is deze functie nog niet beschikbaar. Verder heeft de 5 series een snellere processor
Launch date was 20 September 2019.

Specificaties

  • 2 Case Grootte: 40mm & 44mm
  • Snellere S5 Processor
  • 50m water resistentie
  • LTE en Niet-LTE versie
  • 64-BIT Dualcore
  • Optische hartslagsensor
  • Valdetectie
  • Nieuwe Digital Crown

Apple Watch Series 5 Kopen
Hetzelfde ontwerp, maar dan krachtiger! 

De Apple Watch Series 5 is op veel gebieden hetzelfde als de Apple Watch Series 3 De prijs van de Apple Watch Series 5 (€429) is hoger dan de huidige prijs van de Apple Watch Series 3 (was €369). 

Krachtiger

Dat de motor van de Apple Watch Series 5 enkele krachtige upgrades mocht ondergaan is duidelijk. Zo maakt deze Apple Watch nu gebruik van een nieuwe en verbeterde processor die krachtiger is dan de processor in zijn voorgaande versies. Dit zorgt er uiteraard voor dat deze Apple Watch niet alleen sneller werkt, maar bovendien ook een extra portie potentieel in ontvangst weet te nemen. Deze vernieuwde processor zorgt er bijvoorbeeld voor dat Siri nu ook tegen jou kan praten en weet ook de andere nieuwe features vlot en soepel te laten verlopen.

Onafhankelijker dan ooit

De Apple Watch Series 5 is inderdaad onafhankelijker dan ooit en dat mag je letterlijk nemen. Zo is de Apple Watch Series 5 niet meer afhankelijk van je iPhone, maar kan hij ook zelfstandig verbinding maken met het mobiele internet. Op die manier is de Apple Watch niet langer een gadget maar is hij eerder uitgegroeid tot een echt werkinstrument. Een werkinstrument die je even om de pols kan doen tijden het joggen, maar evenzeer om muziek te beluisteren, sms'jes te sturen of zelfs te bellen. Dit komt omdat er in de Apple Watch Series 4 nu ook een eigen eSim kan geplaatst worden, die wel nog steeds verbonden is met het gewone telefoonnummer van de simkaart in jouw iPhone. Handig, want uiteraard wil je niet met twee verschillende telefoonnummers de straat op.

WatchOS 6 

Deze geüpgradede Apple Watch Series 5 wordt standaard geleverd met het besturingssysteem watchOS5, dat sinds 2019 ook al beschikbaar was voor de eerdere versies van Apple Watch. Dit vernieuwde besturingssysteem bevat vernieuwde wijzerplaten, een gewijzigde Workout-app met heel wat extra trainingen (daarover later meer) en een veel eenvoudigere manier om de muziek van je iPhone met je Apple Watch te synchroniseren en uiteraard de nieuwe walkie-talkie functie.

Personaliseer je Apple Watch door zelfgekozen foto's weer te geven, je favoriete apps meteen zichtbaar te maken of door van wijzerplaat te wisselen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Siri-wijzerplaat, om die dan te veranderen naar de modulaire wijzerplaat tijdens de zakenlunch en nadien opnieuw over te schakelen naar een fotowijzerplaat eenmaal je opnieuw thuis bij de kids bent. 

Grensverleggende Sporthorloge

De Apple Watch Series 5 profileert zich terecht als dé beste vriend van iedere buitensportfanaat. Zo bevat deze Apple horloge niet alleen een ingebouwde gps en hoogtemeter, maar is hij bijvoorbeeld ook voorzien van een geüpgradede Work-out-app. Die Work-out-app bevat nu ook een HIIT-trainer (intensieve intervaltrainer) en een upgrade voor wie aan het zwemmen gaat. Aan het zwemmen, want de Apple Watch Series 5 is 100% waterproof. Tijdens het sporten legt de gps voortdurend de afstand, de snelheid en jouw route vast. Zijn hoogtemeter houdt in de tussentijd ook alle beklimmingen en afdalingen bij. En jij? Jij kan tijdens het sporten gewoon genieten van jouw favoriete muziek, om eenmaal thuis jouw sportsessie in al zijn details te observeren.

Misschien niet zo bijzonderder maar sinds de de Apple Watch Series 3 is het feit dat je jouw Apple watch kan verbinden met fitnessapparaten. Dat heeft de Apple Watch te danken aan een wel heel belangrijke toevoeging in het Apple-bestaan: de NFC-chip. Op die manier kan je ook in de fitness al jouw sportgegevens bijhouden en synchroniseren. Het kan daarbij gaan om gegevens zoals het aantal verbrande calorieën, jouw gemiddelde snelheid of je hartslag. De Apple Watch Series 5 kan echter niet met alle fitness apparaten verbonden worden, aangezien ook de fabrikanten en de fitnesscentra aan het Apple Sport programma dienen deel te nemen. Best informeer je dan ook vooraf bij jouw fitnesszaak.

Met de nieuwe Apple Watch Series 5 lanceert Apple bovendien ook zijn vernieuwde verbeterde harslagfunctie waar je zelf een echte ECG kan mee nemen. Deze horloge monitort daarbij voortdurend jouw hartslag en kan in no-time hartritmestoornissen opsporen. Gaat je hartslag de hoogte in terwijl je gewoon in de zetel aan het rusten bent? Dan weet jouw Apple Watch dat er duidelijk iets mis is. Hij zendt je dan ook meteen een sms'je om je te waarschuwen. Handig, zeker als je weet dat je er bij hartstoornissen beter vroeg dan laat bij bent. In feite niet alleen handig voor sporters, maar voor iedereen die geeft om zijn eigen gezondheid. 

Altijd een persoonlijke assistent binnen handbereik

Binnen handbereik, dat mag je gerust letterlijk nemen. In tegenstelling tot de vroegere Apple Watch versies profileert de Apple Watch Series 5 zich niet langer alleen als sporthulpmiddel. De Apple Watch Series 5 is nu ook voor een veel breder doelpubliek geschikt, gaande van jonge studenten die een stapje in de wereld willen zetten tot zakenmensen voor wie efficiëntie centraal staat. Dankzij de vernieuwde features kan het allemaal. Bel bijvoorbeeld snel en handig terug na een gemiste oproep. Nadien even een plaatje opnieuw afspelen? Vraag het aan Siri. Even verkeerd gewandeld? Vraag even naar de route naar het kantoor of restaurant. Het is duidelijk dat Siri een stuk slimmer is geworden en nu nog meer mogelijkheden biedt. Of het nu gaat om het berekenen van een fooi, factchecking, routeaanwijzingen of de naam van jouw favoriete dj opzoeken: Siri is nu jouw persoonlijke assistent en kan het allemaal. Moeiteloos en zoals altijd even vriendelijk. 

Op zoek naar de goedkoopste Apple Watch Series 5?

Helemaal overtuigd van de vernieuwende kracht van de Apple Watch Series 5? Omdat je nood hebt aan een persoonlijke assistent of gewoon omdat je jouw sportsessies net dat tikkeltje intenser wenst te maken? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkingstool om jouw Apple Watch Series 5 aan de meest voordelige prijs aan te kopen. 

Deze tool vergelijkt de prijzen van de grootste spelers op de Belgische markt, waardoor je steeds het voordeligst uit bent.

Blijf op de hoogte van de laatste Apple nieuwtjes!