iOS 11.3 Update: Wat zijn de Nieuwe Features?

Op 29/03/2018 heeft Apple iOS 11.3 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch.  iOS 11.3 is 6 keer getest door beta-gebruikers voordat het beschikbaar kwam voor het grote publiek. iOS 11.3 wordt beschouwd als een grote update met een aantal nieuwe features. 

Het belangrijkste kenmerk dat is toegevoegd is de mogelijkheid om je batterij prestaties beter te controleren. Er zijn ook nieuwe Animoji's voor iPhone X gebruikers, Business Chat, en een betere AR ervaring. 

Batterij en Prestatie

batterijconditie iphone 6s
ios 11.3 batterijconditie

Er is een nieuwe functie toegevoegd dat gebruikers toelaat om te zien wat de "gezondheid" is van hun batterij. Deze functie helpt je bij het beslissen over dat je dan wel of niet een nieuwe batterij nodig hebt voor je iPhone. Je kan dit vinden onder:

  1. Instellingen
  2. Batterij
  3. Batterijconditie

Deze functie is er vooral gekomen nadat Apple onlangs in opspraak kwam nadat bleek dat het iPhones bewust vertraagde naarmate de batterij aan capaciteit verloor. Nu is er meer controle voor de gebruiker.  Apple heeft zich verontschuldigt voor dit voorval. 

Nieuwe Animoji

Er zijn 4 nieuwe dieren animoji toegevoegd aan de iPhone X: 

  1. Een Draak
  2. Een Schedel
  3. Een Leeuw
  4. Een Beer

Nu zijn er 16 verschillende characters beschikbaar. Animoji zijn geanimeerde emoji videos die worden gemaakt door gebruik te maken van gezichtsherkennings technologie dat ingebouwd is in de iPhone X. 

Betere Augemented Reality 

met iOS 11.3, Apple heeft een update uitgebracht voor ARKit. ARKit maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om apps te bouwen met ingewikkelde AR ervaringen. ARKit 1.5 laat ontwikkelaars toe om beter apps te ontwikkelen. 

Bijvoorbeeld: ARKit 1.5 kunnen posters doen veranderen in interactieve AR ervaringen. 

Business Chat

Deze Business Chat laat gebruikers toe om onmiddellijk te communiceren met bedrijven zoals Lowe's, Discover, Newegg, Hilton, en andere bedrijven van de berichten app. 

About the Author Gertjan De Grootte

Leave a Comment: