APPLE BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY 2020

Vergelijk verschillende Belgische Online Winkels

Wanneer Black Friday Apple in België?

Apple Black Friday, is op vrijdag 27 november 2020. Dat is het moment dat je je favoriete Apple producten met stevige kortingen in promotie kan aankopen. Gaande van een Macbook tot de Apple Watch 3 of 4 , iPhone of een iPad vind je in wel promotie in de onderstaande webshops. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van alle webshops die Black Friday voor Apple promoten. We raden je aan bij elk van deze shops te klikken en een kijkje te nemen. Zo kan je je favoriete Apple producten met korting kopen bij onder andere Coolblue, Mediamarkt, Bol.com, Fnac en in de Online Apple Store zelf. Shoppen maar!

Ga direct naar aanbieders!

Black Friday 2020 Coolblue

Spannend! Vorige jaar kwam Coolbue voor het eerst uit met Black Friday, wel een week eerder dan normaal en ze noemden het Blue Friday. Steeds mooie Apple deals tijdens Black of Blue Friday bij Coolblue.

Black Friday 2020 Online Apple Store

Van oudsher doet Apple zelf ook mee met Black Friday in haar Online Apple Store. Ook dit jaar verwachten we geschenkbonnen van €50 tot €150 die je kan gebruiken voor de aankoop van bv een Macbook, iPhone, iPad of …

Black Friday 2020 Mediamarkt

Het favoriete event van Mediamarkt is toch wel Black Friday. Bij Mediamarkt geven ze dan ook heel wat Apple producten met een stevige korting weg tijdens Black Friday. Populair en zeker te bekijken.

Black Friday 2020 Bol

ook bij boll.com is altijd het feest tijdens Black Friday. Bekijk hier alle Apple aanbiedingen en promoties van jouw favoriete product bij Bol. 

Black Friday 2020 Fnac

Black Friday bij Fnac, daar hebben ze ook steevast mooie kortingen zoals een iPad of een Macbook. Fnac is een webshop die je best in het oog houdt, deze komt positief nogal onverwacht uit de hoek.

Doet Apple mee met black Friday?

Iedereen wil wel een Apple product bemachtigen tijdens dit gigantisch wereld evenement. Normaal gezien doet de gigant Online Apple  Store wel mee aan Black Friday. Helemaal zeker is dit nog niet, dat is nog wachten tot 27 november. Hou alleszins deze pagina in het oog, wij bij Applekopen.be volgen dit nauwgezet op. Je kan ook al eens kijken bij de andere shops welke Apple aanbiedingen zij hebben.

De beste Black Friday aanbiedingen van Apple

Apple is een van de meest gegeerde zaken die je op internet kan kopen tijdens het Black Friday event van 27 november 2020. Producten zoals de iPhone Xs, Macbook Air 2019, iPad Pro 2018 zijn dit jaar wel heel populair. Maar het meest populaire tijdens Black Friday is toch wel de Macbook en de Apple watch. Net omdat er hier nieuwe modellen van uitgekomen zijn.
Waarom zijn Apple producten zo populair met Black Friday zal je je afvragen, dat is heel simpel: Apple producten zijn héél degelijk producten maar deze hebben wel een prijskaartje. En dan is het altijd handig als je op deze manier zelf de goedkoopste Apple producten in huis kan halen tijd dit jaarlijks event op de laatste vrijdag van november.

Black Friday & Cyber Monday 2020

Black Friday valt op 27 november 2020, deze wordt enkele dagen later gevolgd door Cyber Monday wat dit jaar op 2 december valt. Cyber Monday is het zusje van Black Friday, iets minder gekend, maar minstens even leuk. Als je van kortingen en promoties op Apple producten houdt tenminste.
Door op deze dagen je Apple producten te kopen met kortingen bespaar je wel honderden euro’s uit. Het is misschien ook wel het perfecte moment om al je enkele kerstcadeaus te kopen. Leun rustig achterover, en kies de beste Apple producten zoals iPhone Xs, iPhone Xr, Macbook Air en iPad uit in jouw favoriete webshop. Hoogstwaarschijnlijk heb je het de dag erna al in je huis. 

Blijf op de hoogte van de laatste Apple nieuwtjes!

SOLDEN SOLDEN SOLDEN SOLDENBekijk hier Solden