iPhone 2018 Modellen

Geruchten over iPhone in 2018

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten introduceerde Apple 3 nieuwe iPhones in 2017:

  1. iPhone X
  2. iPhone 8
  3. iPhone 8 Plus

Wat kunnen verwachten van Apple in 2018? 

iPhone 2018 Modellen
Er zijn geruchten dat er terug 3 nieuwe iPhones zullen komen in 2018. 


Het eerste is een tweede generatie versie van de iPhone X, met hetzelfde 5.8-inch OLED scherm, terwijl de andere eerder een "iPhone X Plus" model zal worden met een groter 6.5-inch OLED scherm.

Samen met deze 2 iPhone X modellen brengt Apple nog een nieuwe goedkopere 6.1-inch iPhone uit met LCD scherm. Dit model zou een full active LCD scherm kunnen bevatten, wat een verbetering zou zijn tegenover de technologie dat nu gebruikt wordt in de iPhone 8 en 8 Plus. 

Deze 3 nieuwe iPhones zullen ook een edge-to-edge scherm bevatten en ook een true depth camera systeem dat gezichtsherkenning zal ondersteunen. Dit betekent dat de Touch ID vinger sensor volledig zal verdwijnen in 2018. Het 6.1 inch model zal het goedkopere model worden van de 3 iPhones. Apple zal hierbij proberen kosten te besparen door: 

  1. aluminium frame 
  2. waarschijnlijk geen draadloos opladen
  3. slechts 1 camera aan de achterkant
  4. waarschijnlijk 3D touch niet ondersteunen
Door deze features te schrappen, kunnen ze dit model aan een goedkopere prijs verkopen waardoor het ongeveer hetzelfde zal kosten als de iPhone 8 en Iphone 8 Plus.  De prijzen van de nieuwe OLED modellen zijn nog niet bekend.

About the Author Gertjan De Grootte

Leave a Comment: