Wat kunnen we verwachten op 12 September Apple Event

Introductie van de geheel nieuwe iPhone XS voor 2018.

Ik breng je een immense leak-update. Ik verzamel alle informatie in een gemakkelijk te verwerken artikel. Zodat je up-to-date bent met wat je kan verwachten op 12 september.

We kunnen al zeker de volgende Apple producten verwachten:

  • iPhone 9
  • iPhone Xs
  • iPhone Xs Plus (waarschijnlijk, er gaan ook geruchten rond dat het de iPhone Max zal heten)
  • Apple Watch Series 4

Laten we door de nieuwste leaks gaan en wow er zijn er zo veel dus zullen we beginnen bij het begin

De naamgeving:

apple watch series 4 iphone xs

Dit is iets wat ik mij al zo lang heb afgevraagd, net als Apple. Blijkbaar had Apple het zo moeilijk om de iPhones van dit jaar te noemen dat ze het meerdere keren moesten veranderen en uiteindelijk hebben ze gekozen voor de iPhone Xs en als je er echt over nadenkt, is het volkomen logisch dat deze hele line-up de iPhone 9, iPhone Xs en de iPhone Xs plus (mogelijk) worden genoemd.

Blijkbaar overweegt Apple ook om de “s” in de X plus te laten vallen en gewoon de iPhone X plus te noemen. Er zijn ook nieuwe geruchten dat de iPhone Xs Max zal heten in plaats van Plus. Voor de officiele benaming zullen we moeten afwachten tot het live event

Wat 6.5 of de grote editie is die we nog niet kennen, maar het naamgevingsschema van de premiummodellen van dit jaar zal de iPhone Xs zijn.

Visueel

Te beginnen met het feit dat ze er visueel hetzelfde uitzien als de iPhone X die we al enigszins wisten behalve iPhone 9 is het terug met de lensdistributie is een beetje anders, alles zal er grotendeels hetzelfde uitzien. Het zal vertrouwd aanvoelen, gewoon een grotere of premium versie van de 6,5 inch.

De updates van dit jaar worden gezien als een S-release, daar hebben we al een tijdje geen van gehad, maar officieel zal dit de eerste S-release zijn in een tijdje waarin Apple gewoon dingen versnelt en in feite de interne onderdelen van de nieuwe iPhones upgradet.

Ze hebben vermeld dat volgend jaar de meeste belangrijke veranderingen zullen plaatsvinden, zodat de driejarige cyclus misschien wordt verbroken, misschien is het weer terug naar twee, dus volgend jaar zullen we die drielingcamera zien. Misschien een kleinere inkeping aan de bovenkant van het scherm. Maar dit jaar is een S-release dus minder fysieke upgrades, meestal interne verbeteringen.

Alles zal ongeveer hetzelfde zijn van specificaties tussen de 2 iPhones afgezien van de batterij. Waar we dieper in het artikel zullen op ingaan.

Software verschillen tussen de iPhone Xs en iPhone Xs Plus

Software-achtig zal het een iPad-achtige horizontale ondersteuning hebben voor vele toepassingen. Zoals je op de foto’s hieronder kan zien:

iPhone X vs iPhone Xs Plus in Berichten: 

 

iphone xs plus software

iPhone X vs iPhone Xs Plus Calender: 

 

iphone xs plus calender functie

De iPhone Xs Plus is de grootste iPhone ooit met 6.5 inches en de belangrijkste veranderingen komen die naar de iPhone Xs en iPhone Xs Plus komen zijn de processor en de camera. Dus we veronderstellen dat de aandacht hier naartoe zal gaan op het Apple event van 12 september. Zoals altijd streamt Apple de aankondiging live via zijn eigen website.

Bij Mac World gaven ze eigenlijk een gedetailleerd inzicht in de Apple A12-chip die dit jaar te vinden zal zijn op alle drie de nieuwe iPhones en ze zeggen dat de kloksnelheden misschien wel hoger zijn, maar je moet er niet super veel van verwachten. Het zal sneller zijn maar niet zoveel sneller dan je zou verwachten, hoewel ze hoewel ze wel een toename verwachten van 25 tot 30 procent in de multi-core prestaties en ze verwachten dat de Geekbench-score naar ongeveer 13.000 gaat voor de multi-core.

De processor wordt kleiner en efficiënter, maar dit hoeft niet per se te betekenen dat u een betere batterijduur krijgt. De verbetering in batterij zal vooral te merken zijn in de de standby tijd.

Lees je dit artikel terwijl de nieuwe iPhones al uit zijn? Neem dan zeker een kijkje op onze prijsvergelijking van de nieuwe iPhones:

We verwachten echt dat de batterij van de nieuwe iPhone Xs Plus heel groot zal zijn en daardoor een enorm lange standby tijd zal hebben.

 

SOLDEN SOLDEN SOLDEN SOLDENBekijk hier Solden